Jeftini letovi za Švedsku

Molim Vas informacije za avio letove za Švedsku?

Posetilac: Mirjana Zarić, Novi Sad
Datum: 09.11.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Letovi za Švedsku - Geteborg,Štokholm i Malme !!!

Možete leteti iz Beograda za Švedsku Wizzair avio kompanijom. Gradovi u koje možete leteti su Geteborg, Štokholm i Malme. Ukoliko želite da Vam damo punudu sa cenama potrebno je da nam date tačne datume putovanja.

Letovi za Švedsku kupovina

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Low cost avio kompanija  Wizz Air avio karta Beograd Geteborg, Beograd Malme i Beograd Stokholm i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude mogućnost da kupite avio kartu Beograd Švedska.

Da biste dobili najjeftinije cene avio karata za Švedsku potrebno je da kupite avio karte na vreme, nekada i po nekoliko meseci unapred.

Wizz Air avio karte

Rezervacija Wizzair avio karte:
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,karte se odmah kupuju.
 
Prtljag na Wizzair avio kompaniji:
Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
 
Refundacija Wizzair avio karte nije dozvoljena.
 
Plaćanje Wizzair avio karte:
1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 
2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.
3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.
4. ČEKOVIMA GRADJANA - na 10 rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:
X Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.