Iz Beograda za Barselonu Air Serbia

Poštovani zanima me avionska karta iz Beograda za Barselonu Air Serbia avio kompanijom. Polazak bi bio 22. juna, a povratak 29. juna. Koja je cena i red letenja? Hvala. Miroslav Pajin, Vršac

Posetilac: Miroslav Pajin, Vršac
Datum: 06.02.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Barselonu Air Serbia

Poštovani gospodine Pajin,

Avio kompanija Air Serbia od 01.06.2019. počinje direktno da leti iz Beograda za Barselonu Air Serbia. Letovi iz Beograda za Barselonu Air Serbia će se, po sadašnjem redu letenja, obavljati utorkom i subotom u oba pravca. Za termine putovanja 22.06.19-29.06.19. cena povratne avionske karte iz Beograda za Barselonu Air Serbia iznosi 15240 dinara. Da biste kupili povratnu avionsku kartu iz Beograda za Barselonu Air Serbia potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi povratne avionske karte iz Beograda za Barselonu Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Španiju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Beograda za Barselonu Air Serbia bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Barseloni

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: