Niš Milano Rajaner jeftino

Treba mi avionska karta Niš Milano Rajaner jeftino. Hoću da putujem 14. maja i da se vratim 04. juna. Koja je cena i red letenja? Hvala na odgovoru. Milija Živković, Niš

Posetilac: Milija Živković, Niš
Datum: 20.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Niš Milano Rajaner jeftino

Poštovani gospodine Živković,

Iz Niša ste i želite da koriste let na liniji Niš Milano Rajaner jeftino? Na pravom ste mestu za kupovinu avionske karte Niš Milano Rajaner jeftino. Pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111 i za tili čas obezbedite sebi izuzetno povoljnu avio kartu Niš Milano Rajaner jeftino koja će Vam omogućiti siguran i udoban put u prestonicu mode Italije i glavni grad pokrajine Lombardije-Milano! Za tražene termine putovanja (14.05.19-04.06.19.) cena povratne avionske karte Niš Milano Rajaner jeftino sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi 3156 dinara! Da biste avionsku kartu Niš Milano Rajaner jeftino kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Milano

- Iz Niša za Milano krećete 14. maja u 17:10h i slećete u Milano u 19:00h. Let traje 1h50min.

-Iz Milana za Niš krećete 04. juna u 15:00h i slećete u Niš u 16:45h. Let traje 1h45min.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš Milano Rajaner jeftino dobro bi bilo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Milanu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: