Niš Nirnberg avion Air Serbia

Potreban mi je Niš Nirnberg avion Air Serbia kompanijom za putovanje u Nirnberg iz Niša u avustu. I povratak naravno. Koja je cena i red letenja? Hvala. Draganče Vojinović, Niš

Posetilac: Draganče Vojinović, Niš
Datum: 05.06.2019
Grupa: Avio karte

Niš Nirnberg avion Air Serbia

Poštovani gospodine Vojinoviću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia od 15. jula 2019 godine! Što se letova na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia u avgustu tiče, letovi će se po planiranom redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati svakog ponedeljka i petka u oba pravca. Povratna avionska karta za Niš Nirnberg avion Air Serbia se veće sada može kupiti po ceni OD 71 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte za Niš Nirnberg avion Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo da Niš Nirnberg avion Air Serbia bude Vaša dobitna kombinacija za putovanje u Nemačku.

Red letenja na liniji Niš-Nirnberg-Niš

Po redu letenja koji je planiran za juli za let na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia letovi će se obavljati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. U avgustu su, kao što je već rečeno, letovi u oba pravca na liniji Niš-Nirnberg-Niš obavljati ponedeljkom i petkom.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia svojim cenjenim putnicoma preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti KLIKOM OVDE.


Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš-Nirnberg-Niš

INFOBOX[1]