Niš Nirnberg avion Air Serbia

Potreban mi je Niš Nirnberg avion Air Serbia kompanijom za putovanje u Nirnberg iz Niša u avustu. I povratak naravno. Koja je cena i red letenja? Hvala. Draganče Vojinović, Niš

Posetilac: Draganče Vojinović, Niš
Datum: 05.06.2019
Grupa: Avio karte

Niš Nirnberg avion Air Serbia

Poštovani gospodine Vojinoviću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia od 15. jula 2019 godine! Što se letova na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia u avgustu tiče, letovi će se po planiranom redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati svakog ponedeljka i petka u oba pravca. Povratna avionska karta za Niš Nirnberg avion Air Serbia se veće sada može kupiti po ceni OD 71 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte za Niš Nirnberg avion Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo da Niš Nirnberg avion Air Serbia bude Vaša dobitna kombinacija za putovanje u Nemačku.

Red letenja na liniji Niš-Nirnberg-Niš

Po redu letenja koji je planiran za juli za let na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia letovi će se obavljati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. U avgustu su, kao što je već rečeno, letovi u oba pravca na liniji Niš-Nirnberg-Niš obavljati ponedeljkom i petkom.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš Nirnberg avion Air Serbia svojim cenjenim putnicoma preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti KLIKOM OVDE.


Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš-Nirnberg-Niš

Plaćanje avio karata

Iz Srbije:

  • Gotovinom u našoj poslovnici Resavska 11, 011/32-23-111, 062/288-110
  • Uplatnicom u Banci ili Pošti
  • Preko tekućeg računa firme
  • Na 5 rata čekovima gradjana
  • Visa, MasterCard ili American expres kreditnim karticama direktno na sajtu

Iz inostranstva:

  • Visa ili MasterCard kreditnim karticama direktno na sajtu - nije potrebna registracija
  •  Uplatom u Banci

Detaljnije o načinima plaćanja možete pročitati na stranici: Plaćanje avio karte

Napomena: Kada uradite online rezervacija avio karte istoga trenutka dobićete na email potvrdu uspešno uradjene rezervacije sa instrukcijama za uplatu (osim ako je plaćanje kreditnim karticama). Nakon toga na email dobićete krajnji rok uplate Vaše avio karte. Rok uplate internet avio karata je istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije. Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama.