Niš Hanover avionska karta 011/32-23-111

Da li mogu sada kupiti Niš Hanover avionsku kartu i koja bi bila cena za putovanje u julu? Zanima me i red letenja. Hvala. Slaven Škorić, Ćuprija

Posetilac: Slaven Škorić, Ćuprija
Datum: 12.06.2019
Grupa: Avio karte

Niš Hanover avionska karta 011/32-23-111

Poštovani gospodine Škoriću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Hanover-Niš od 16.07.2019. godine. Niš Hanover avionska karta i to povratna sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupti po ceni OD 71 EUR. Da biste Niš Hanover avionska karta platili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što se avionske karte po najnižim cenama najbrže prodaju. Za sve dodatne informacije u vezi Niš Hanover avionska karta možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put i nadamo se da ćete biti zadovoljni ovom novom avionskom linijom Niš-Hanover-Niš kompanije Air Serbia.

Red letenja na liniji Niš Hanover Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš Hanover avionska karta će se u julu obavljati utorkom i četvrtkom u oba pravca. Od avgusta pa nadalje po redu letenja koji su takođe podložni promenama, letovi na liniji Niš-Hanover-Niš će se obavljati utorkom i subotom u oba pravca.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Niš Hanover


Još letova do Hanovera

Važna pitanja za avio karte za Hanover

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hanover?

Iz Beograda za Hanover možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hanover?

Avio karte za Hanover je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hanover?

Avio karte za Hanover možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hanover?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.