Direktan let Niš Tivat Air Serbia

Zanima me direktan let Niš Tivat Air Serbia avio kompanijom u avgustu. Koja je cena i koji je red letenja? Hvala na odgovoru. Andrija Šćekić, Beograd

Posetilac: Andrija Šćekić, Beograd
Datum: 17.06.2019
Grupa: Avio karte

Direktan let Niš Tivat Air Serbia

Poštovani gospodine Šćekiću,

Kompanija Air Serbia konačno uvodi let na liniji Niš-Tivat-Niš od sredine jula 2019 godine!!! Na radost naših mnogobrojnih kupaca, pogotovo iz Niša i okoline, direktan let Niš Tivat Air Serbia omogućava brz i povoljan prevoz do crnogorskog primorja, kao i novi kvalitet niškog aerodroma Konstantin Veliki koji uvodi veliki broj novih letova iz Niša ka atraktivnim evropskim destinacijama. Direktan let Niš Tivat Air Serbia avio kompanijom će se, po zvaničnim informacijama obavljati od 16. jula 2019. godine. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte Niš-Tivat-Niš možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama direktan let Niš Tivat Air Serbia  će se obavljati u julu svakog utorka i petka u oba pravca. U avgustu je planirono da se letovi obavljaju ponedeljkom, petkom i nedeljom u oba pravca. Cena povratne avionske karte na liniji Niš-Tivat-Niš se trenutno može kupiti po ceni OD 59 EUR sa svim taksama i uključenim ručnim prtljagom po putniku. Nadamo se da će let iz Niša ka Tivtu i obratno opravdati Vaša očekivanja. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Crnu Goru

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Tivat Air Serbia bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Tivtu 

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Važna pitanja za avio karte za Tivat

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Tivat?

Iz Beograda za Tivat možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Tivat?

Avio karte za Tivat je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Tivat?

Avio karte za Tivat možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Tivat?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.