Iz Niša za Baden Baden jeftino direktno

Hoću let iz Niša za Baden Baden jeftino direktno u avgustu. Koja je cena i kada imaju letovi? Hvala. Zoran Petković, Beograd

Posetilac: Zoran Petković, Beograd
Datum: 19.06.2019
Grupa: Avio karte

Iz Niša za Baden Baden jeftino direktno

Poštovani gospodine Petkoviću,

Iz Niša za Baden Baden jeftino direktno možete putovati od 03.08.2019. godine. Naime, od tada počinje da funkcioniše nova avio linija kompanije Air Serbia na liniji Niš-Baden Baden-NišIz Niša za Baden Baden jeftino direktno možete sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom putovati po ceni OD 66 EURA! U pitanju je POVRATNA avionska karta. Požurite sa kupovinom, zato što se najjeftinije avionske karte Iz Niša za Baden Baden jeftino direktno najbrže prodaju. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi povratne karte za let Niš-Baden Baden-Niš možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš-Baden Baden-Niš

Po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, letovi Iz Niša za Baden Baden jeftino direktno će se obavljati sredom i subotom u oba pravca. Nadamo se da će povratni letovi na liniji Niš-Baden Baden-Niš.zadovoljiti Vaše želje i potrebe!

Slična pitanja i odgovori