Niš Ljubljana JAT avionska karta

Potrebna mi je Niš Ljubljana JAT avionska karta za putovanje u avgustu. Ima li karata? Hvala puno. Jovo Maletić, Podgorica

Posetilac: Jovo Maletić, Podgorica
Datum: 05.07.2019
Grupa: Avio karte

Niš Ljubljana JAT avionska karta

Poštovani gospodine Maletiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš-Ljubljana-Niš od 01.08.2019. godine. Niš Ljubljana JAT avionska karta se može već sada kupiti. Da bismo Vam rekli tačnu cenu avionske karte Niš-Ljubljana-Niš potrebno je da nam kažete tačne termine putovanja. Ovako Vam samo možemo reći da se povratna  Niš Ljubljana JAT avionska karta može kupiti sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom po ceni OD 62 EUR. Najbolje bi bilo da nas što pre pozovete i kažete kada biste putovali iz Niša do Ljubljane. Za sve informacije u vezi teme Niš Ljubljana JAT avionska karta možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Ljubljana Niš

Po sadanjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Ljubljana-Niš će se obavljati dva puta nedeljno. Iz Niša do Ljubljane i obratno ćete moći da putujete svakogčetvrtka i ponedeljka od 01.08.2019. godine.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Ljubljani

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: