Iz Niša za Budimpeštu jeftino

Hoćete mi molim Vas rećo koja je cena avionske karte iz Niša za Budimpeštu jeftino? Da li mogu danas da je kupim? Isidora Jelenić, Beograd

Posetilac: Isidora Jelenić, Beograd
Datum: 08.07.2019
Grupa: Avio karte

Iz Niša za Budimpeštu jeftino

Poštovana gospođo Jelenić,

Iz Niša za Budimpeštu jeftino možete putovati od 01.08.2019. godine. Naime, od tada počinje da saobraća direktna avionska linija Niš-Budimpešta-Niš. Avionsku kartu iz Niša za Budimpeštu jeftino možete kupiti već sada. Cena POVRATNE avionske karte Niš-Budimpešta-Niš sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 60 EUR. Samo požurite, pošto se najjeftinije avionske karte iz Niša do glavnog grada Mađarske-Budimpešte najbrže prodaju. Bilo bi dobro da nam javite tačne datume Vašeg putovanja iz Niša za Budimpeštu jeftino da biste dobili tačnu cenu avionske karte. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Niš-Budimpešta-Niš možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put.

Slična pitanja i odgovori za let Niš Budimpešta Niš


Red letenja na liniji Niš Budimpešta Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji iz Niša za Budimpeštu jeftino će se od 01.08.2019. obavljati dva puta nedeljno u oba pravca. Letovi će se obavljati četvrtkom i nedeljom.