Avion Niš Geteborg jeftino

Potrebna mi je avionska karta za avion Niš Geteborg jeftino za putovanje u avgustu. Koja je cena i koji je red letenja? Hvala. Šukrija Halilagić, Niš

Posetilac: Šukrija Halilagić, Niš
Datum: 08.07.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Geteborg jeftino

Poštovani gospodine Halilagiću,

Letovi na liniji Niš-Geteborg-Niš, koje će vršiti avio kompanija Air Serbia, počinju da saobraćaju od 17.07.2019. godine u oba pravca. Avionske karte za avion Niš Geteborg jeftino se mogu kupiti već sada i cena im zavisi od termina putovanja. POVRATNA avionska karta na relaciji avion Niš Geteborg jeftino sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni OD 58 EUR. Da biste avionsku kartu na relaciji Niš-Geteborg-Niš kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi putovanja na liniji avion Niš Geteborg jeftino možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Geteborg Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji će se možda menjati, letovi na liniji Niš-Geteborg-Niš će se odvijati dva puta nedeljno u oba pravca. Od 17.07.2019. pa do kraja jula letovi će se obavljati ponedeljkom i sredom. Od avgusta 2019. godine letovi na liniji avion Niš Geteborg jeftino će se obavljati sredom i nedeljom u oba pravca.

Slična pitanja i odgovori za let na liniji Niš-Geteborg-Niš


Važna pitanja za avio karte Niš Geteborg

Koje avio kompanije lete iz Niša za Geteborg?

Iz Niša za Geteborg možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Geteborg?

Avio karte za Geteborg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Niš Geteborg?

Avio karte za Geteborg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Geteborg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.