Avio karta Beograd Hamburg Wizz Air

Potrebna mi je avio karta Beograd Hamburg Wizz Air u jednom pravcu za putovanje 16. septembra. Koja je cena avio karte i koji je red letenja? Hvala. Jagoda Kesić, Požarevac

Posetilac: Jagoda Kesić, Požarevac
Datum: 18.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avio karta Beograd Hamburg Wizz Air

Poštovana gospođo Kesić,

Avio karta Beograd Hamburg Wizz Air avio kompanijom može se kupiti već sada za putovanje 16. septembra. Cena avionske karte Beograd Hamburg u jednom pravcu sa svim taksama po putniku i uključenim ručnim prtljagom iznosi 5040 dinara. da biste Avio karta Beograd Hamburg Wizz Air kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata promenljive i podložne rastu. Iskoristite ovu zaista fantastičnu cenu za avionsku kartu Beograd Hamburg i posetite jedan od najvećih gradova u Nemačkoj i glavnu luku severne Nemačke. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi Avio karta Beograd Hamburg Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Važna pitanja za avio karte za Hamburg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hamburg?

Iz Beograda za Hamburg možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hamburg?

Avio karte za Hamburg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hamburg?

Avio karte za Hamburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hamburg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Red letenja na liniji Beograd Hamburg Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, let 16.09.2020. na liniji Beograd Hamburg će se obaviti sa polaskom iz Beograda u 13:35h i sletanjem u Hamburg u 15:50h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Hamburgu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: