Iz Beograda za Brisel Wizz Air

Zanima me cena avionske karte iz Beograda za Brisel Wizz Air avio kompanijom. Odlazak bi bio 23.09. a povratak u Beograd 30.09. Hvala. Mile Čupić, Lipolist

Posetilac: Mile Čupić, Lipolist
Datum: 25.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Iz Beograda za Brisel Wizz Air

Poštovani gospodine Čupiću,

Iz Beograda za Brisel Wizz Air avio kompanijom možete putovati uskoro! Avionske karte za letove na relaciji Beograd-Brisel Charleroi-Beograd se mogu kupovati već sada. Za termine putovanja 23.09.20-30.09.20. cena POVRATNE avionske karte Iz Beograda za Brisel Wizz Air avio kompanijom sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 5980 dinara!!! Da biste avionsku kartu Beograd-Brisel Charleroi-Beograd kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata promenljive. Uživajte u Briselu, prestonici Belgije i Evropske unije, a za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Iz Beograda za Brisel Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Brisel i putno zdravstveno osiguranje

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Brisel Charleroi-Beograd će se odvijati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Brisel Charleroi sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:05h.

- Iz Brisela Charleroi za Beograd sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h.

Što se tiče putnog zdravstvenog osiguranja kod nas se možete osigurati preko Generali, Milienijum i Sava osiguranja. Uslove osiguranja možete pogledati OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Briselu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

 

Važna pitanja za avio karte za Brisel

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Brisel?

Iz Beograda za Brisel možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Brisel?

Avio karte za Brisel je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Brisel?

Avio karte za Brisel možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Brisel?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.