Avio karta Sofija Malta Wizz Air

Poštovani, potrebna mi je avio karta Sofija Malta Wizz Air. Koja bi bila cena karte i koji je red letenja? Odlazak bi bio 10. a povratak 21. novembra. Hvala. Bogdan Dimitrov, Dimitrovgrad

Posetilac: Bogdan Dimitrov, Dimitrovgrad
Datum: 23.10.2020
Grupa: Low cost avio kompanije

Avio karta Sofija Malta Wizz Air

Rezerviši let

Poštovani gospodine Dimitrov,

Avio karta Sofija Malta Wizz Air avio kompanije za letove u novembru može da se kupi već sada. Avionske karte na relaciji Sofija-Malta-Sofija, kao uostalom i za druge destinacije je najbolje kupovati mesec-dva pre planiranog putovanja zato što bi tada trebalo da budu najpovoljnije cene. Cena za Avio karta Sofija Malta Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom za termine putovanja 10.11.20-21.11.20. iznosi 7021 dinar. Priznaćete da je to i više nego povoljna cena za povratnu avionsku kartu Sofija-Malta-Sofija, Uživajte u boravku na Malti, a za sve što Vas zanima u vezi Avio karta Sofija Malta Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja na liniji Sofija Malta Wizz Air

- Odlazak iz Sofije za Maltu je 10.11. u 14:05h. Sletanje je u 15:10h.

- Povratak sa Malte u Sofiju je 21.11.u 15:55h. Sletanje je u 18:50h.

Sva navedena vremena su lokalna.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Maltu

Za svako putovanje svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Tako i za putovanje na relaciji Sofija-Malta-Sofija. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.