Povratna avio karta Beograd Heraklion Wizz Air

Potrebna mi je povratna avio karta Beograd Heraklion za period putovanja 15.06-26.06.2021. Koja je cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala. Jovana Bijelić, Novi Sad

Posetilac: Jovana Bijelić, Novi Sad
Datum: 07.04.2021
Grupa: Low Cost avio kompanije

Povratna avio karta Beograd Heraklion Wizz Air

PoA!tovana gospođo Bijelić,

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje od juna 2021 godine direktno da saobraća na liniji Beograd-Heraklion (Krit)-Beograd. Povratna avio karta Beograd Heraklion Wizz Air može da se kupi već sada.  Letovi na liniji Beograd-Heraklion (Krit)-Beograd će se najverovatnije odvijati samo u toku turističke sezone pošto je tada, logično, i najveća potražnja za ovom destinacijom. Cena povratne avio karte Beograd Heraklion Wizz Air u periodu putovanja 15.06.21-26.06.21. sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi trenutno 13723 dinara. Samo požurite sa kupovinom zato što je cana avio karte Beograd-Heraklion (Krit)-Beograd podložna promenama. Za sve dodatne informacije u vezi povratne avio karte Beograd Heraklion Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. A1elimo Vam srećan put!

 

Red letenja na liniji Beograd Heraklion 

 

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Heraklion (Krit)-Beograd će se u toku turističke sezone obavljati dva puta nedeljno u oba pravca.

 

 Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Heraklion (Grčku)

 

Za svako putovanje svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Sava, Milenijum i Generali osiguranja. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog možete pogledati na OVOM LINKU.

 

Uslovi kupovine Wizz Air avio karata

 

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.