Povratna avio karta Beograd Santorini Wizz Air

Molim Vas koliko košta povratna avio karta Beograd Santorini Wizz Air kompanijom kada bih je sada kupovala? Odlazak bi bio recimo 4. jula, a povratak za deset dana. Hvala. Jana Kisić, Čurug

Posetilac: Jana Kisić, Čurug
Datum: 08.04.2021
Grupa: Low Cost avio kompanije

Povratna avio karta Beograd Santorini Wizz Air

PoA!tovana gospođo Kisić,

Low cost avio kompanija Wizz Air počinje od turističke sezone 2021. direktno da saobraća na relaciji Beograd Santorini BeogradPovratna avio karta Beograd Santorini Wizz Air može da se kupi već sada. Cena povratne avio karta Beograd Santorini Wizz Air za period putovanja 04.07.21-14.07.21. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 15470 dinara. Samo požurite sa kupovinom, zato što su cene avionskih karata Beograd Santorini Beograd podložne promenama. Iskoristite ovu neočekivanu, novu ekskluzivnu lokaciju koju nam kompanija Wizz Air uvodi od ove godine. Nadamo se da će destinacija Beograd Santorini Beograd biti u ponudi i narednih godina u letnjem periodu. Za sve dodatne informacije u vezi povratne avio karta Beograd Santorini Wizz Air  možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. A1elimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Santorini Wizz Air

A što se rede letenja na liniji Beograd Santorini Beograd tiče, letovi će se po sadašnjem rasporedu koji je podložan promenama održavati dva puta nedeljno (sredom i nedeljom) u oba pravca. Letovi će se po sadašnjem rasporedu obavljati od sredine juna pa skoro do kraja septembra.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Santorini (Grčka)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Santorini Beograd, bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Generali, Sava i Milenijum osiguranja. Sve što Vas zanima u vezi uslova putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.