Iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air

Potrebna mi je avio karta u jednom pravcu iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air. Putovala bih recimo 22. juna. Recite mi molim Vas koja je cena i koji je red letenja. Hvala. Isidora Savićević, Beograd

Posetilac: Isidora Savićević, Beograd
Datum: 23.04.2021
Grupa: low cost

Iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air

Poštovana gospođo Savićević,

Iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air saobraća po redu letenja od sredine maja, na radost mnogih naših putnika. Letovi na liniji Beograd-Abu Dabi-Beograd će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavljati dva puta nedeljno u oba pravca. Što se konkrektno leta Iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air avio kompanijom za 22.juni 2021. tiče, cena avionske karte Beograd-Abu Dabi u jednom pravcu sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 6699 dinara. Samo požurite sa kupovinom zato što su cene avionskih karata Beograd-Abu Dabi-Beograd podložne promenama. Za sve što Vas zanima u vezi kupovine avionske karte Iz Beograda za Abu Dabi avion Wizz Air ili ukoliko ste već kupili avionsku kartu kod nas možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Po sadašnjem redu letenja iz Beograda avion poleće u 18:10h, a u Abu Dabi sleće u 01:25h 23.06. Sva navedena vremena su lokalna. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate (Abu Dabi)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Abu Dabi, svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Milenijum, Generali i Sava putnog zdravstvenog osiguranja. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Načini kupovine i plaćanja avio karte Beograd Abu Dabi

Važna pitanja za avio karte Beograd Abu Dhabi

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Abu Dhabi?

Iz Beograda za Abu Dhabi možete leteti avio kompanijama Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Abu Dhabi?

Avio karte za Abu Dhabi je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Abu Dhabi?

Avio karte za Abu Dhabi možete kupiti online na našem sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Abu Dhabi?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.