Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta

Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta mi je potrebna za putovanje 14.01.2022, a da se vratim 24.01.2022. Zanima me koja je cena? Šandor Sekely, Senta

Posetilac: Šandor Sekely, Senta
Datum: 15.10.2021
Grupa: low cost

Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta

Poštovani gospodine Sekely,

Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta može da se kupi već sada za putovanje u januaru 2022. godine. Direktni letovi na liniji Beograd Bilund Beograd bi trebalo, po redu letenja da krenu od 17.12.2021. godine. Letovi na liniji Beograd Bilund Beograd Wizz Air-om će se, po redu letenja koji je podložan promenama, održavati tri puta nedeljno u oba pravca-ponedeljkom, sredom i petkom. Cena povratne Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta za termine putovanja 14.01.2021-24.01.2021. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 10250 dinara. Samo požurite sa kupovinom zato što su cene avionskih karata promenjljive  i najčešće rastu kako se približava datum putovanja. Za sve informacije u vezi teme Iz Beograda za Bilund Wizz Air avio karta možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

Kada kupiti avionsku kartu Beograd Bilund Wizz Air?

Ne postoji univerzalno rešenje kada je najpovoljnije kupiti avionsku kartu Beograd Bilund Beograd. Po našem mišljenju najbolje je avionsku kartu kupiti mesec-dva pre planiranog puta, ako je to moguće. Tada su cene za direktan let Beograd Bilund najpovoljnije. Izuzetak bi mogle biti samo neke promotivne cene avio karata Beograd Bilund koje Wizz Air s vremena na vreme daje.

Uslovi kupovine Wizz Air avio karte Beograd Bilund

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.