Kojim danima avionom iz Beograda do Zadra?

Recite mi molim Vas kojim danima lete avioni iz Beograda za Zadar. Putovao bih 18.06. i vratio se 25.06. Koja je cena avio karte Beograd Zadar samo sa ručnim prtljagom. Hvala. Mile Janković, Vrčin

Posetilac: Mile Janković, Vrčin
Datum: 08.04.2022
Grupa: redovne avio karte

Kojim danima avionom iz Beograda do Zadra?

Poštovani gospodine Jankoviću,

U sezoni 2022. godine letovi iz Beograda za Zadar i nazad počinju da saobraćaju od 14.06.2022. Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd Zadar Beograd će se obavlajti dva puta nedeljno. Odgovor na Vaše pitanje kojim danima avionom iz Beograda do Zadra? je utorkom i subotom u sezoni 2022. godine. U zavisnosti od potražnje za avio kartama Beograd Zadar Beograd red letenja se može i promeniti. Za vaše termine putovanja cena povratne avionske karte Beograd Zadar Beograd sa svim taksama samo sa ručnim prtljagom po putniku iznosi 13693 rsd. Samo požurite sa kupovinom s obzirom da cene avio karata Beograd Zadar rastu kako se približava datum putovanja. Ukoliko želite neke dodatne informacije u vezi leta Beograd Zadar možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

Kada kupiti avio kartu Beograd Zadar?

Što ranije. Najčešće se cena avio karte Beograd Zadar Beograd povećava kako se približava željeni let. Zato se avio karte kupuju čim se isplanira putovanje, po mogućnosti što pre. Letovi avionom Beograd Zadar traju oko 70 minuta.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Zadar (Hrvatsku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Zadar Beograd, bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Sava i Milenijum putnog zdravstvenog osiguranja.