Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Pegasus airlines avio karta Beograd – Antalija - Beograd

CENA OD 235 EUR

U cenu povratne avio karte za Antalija su uključene sve aerodromske takse osim takse za izdavanje elektronske karte.  VAŽNO: BROJ MESTA JE OGRANIČEN

Dozvoljena kilaza u bagažu: 20 kg.

REZERVIŠITE POVOLJAN HOTEL U ANTALIJI:

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Kako da kupite najjeftiniju avio kartu za Antaliju?

Najbolji način je da na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs pretražite ponude svih avio kompanija.Kada ukucate datume putovanja i destinaciju, sistem će Vam ponuditi od najjeftinije cene za Antaliju do najskuplje svih redovnih avio kompanija. Vi sami imate izbor koju avio kartu za Antaliju želite da kupite.Cena avio karte za Antaliju može da se razlikuje u zavisnosti od datuma putovanja, minimum boravka na destinaciji,koliko ranije kupijete avio kartu, da li su mesta prodata za datume kada vi želite da putujete. 

UKOLIKO KADA UKUCATE DATUME U PRETRAGU NE DOBIJETE OVU CENU TO ZNAČI DA SU CENE PO OVOJ PROMOCIJI PRODATE! CENE KOJE DOBIJETE UKUCAVAJUCI PRETRAGU SU NAJNIŽE TRENUTNE CENE KOJE POSTOJE I KOJE MOŽETE DA REZERVIŠETE ZA VAŠE DATUME!

Savet: Potrebno je na vreme planirati svoje putovanje kako biste dobili najniže cene avio karte za Antaliju.  Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Call centar www.JeftineAvioKarte.rs 011/32-23-111

Avionska karta se plaća u dinarima po kursu avio kompanija u Globalnom rezervacionom sistemu Amadeus.

Da biste dobili ovu najjeftiniju cenu avionske karte iz Beograda za Antaliju, moraju se ispuniti neki od sledećih uslova: - da pravite online rezervaciju avionske karte ranije, nekada je potrebno uraditi rezervaciju avio karte po 6 meseci unapred; - da ima mesta po promotivnoj ceni za datume avio karte koje tražite; - da kupite avio kartu odmah pri uradjenoj rezervaciji kada pronadjete datu cenu. Da rezervišete online jeftine avio karte za Antaliju, za početak pronadjite najpovoljnije letove popunjavajući masku sa Vaše leve strane. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Važna pitanja za Pegasus Airlines avio karte

Kojim danima leti Pegasus Airlines iz Beograda za Istanbul?

Iz Beograda za Istanbul kompanijom Pegasus Airlines možete leteti četiri puta nedeljno u oba pravca.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Istanbul iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines?

Avio karte za Istanbul iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Istanbul?

Avio karte za Istanbul možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Istanbul?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.