Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

Avionska karta Skoplje Baden Baden Wizz Air


Pozovite nas na +381113223111


Kompanija Wizz Air  direktno saobraća na liniji Skoplje-Baden Baden-SkopljeAvionska karta Skoplje Baden Baden Wizz Air avio kompanijom se već sada može kupiti za putovanje u oba smera. Cena povratne Avionska karta Skoplje Baden Baden Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 66 EURA. Da biste povratnu Avionska karta Skoplje Baden Baden Wizz Air kupili po gore pomenutoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što se najjeftinije avionske karte najbrže prodaju. Kupovinu lako i jednostavno možete izvršiti preko sajta www.jeftineaviokarte.rs i plaćanje izvršiti Vašom platnom karticom. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni ovom ekskluzivnom lokacijom u Nemačkoj do koje ćete lako, brzo i jeftino moći da dođete iz Skoplja. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte iz Skoplja za Karlsrue Baden/Baden i nazad možete nam se javiti na broj telefona +381113223111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Skoplje-Karlsrue Baden/Baden-Skoplje


Po sadašnjem redu letenja, koji se može promeniti, letovi na liniji Skoplje-Baden Baden-Skoplje  će se obavljati svakog utorka, četvrtka i subote u oba pravca. Sasvim dovoljan broj letova da na vreme možete da isplanirate svoje putovanje između ova dva grada.

Kada kupiti najjeftiniju avio kartu Skoplje Karlsrue Baden/Baden?

Najjeftinije avionske karte na relaciji Skoplje-Baden Baden-Skoplje, kao uostalom i na ostalim destinacijama, je najbolje kupovati mesec-dva pre željenog putovanja. Tada je verovatnoća za kupovinom najjeftinijih avionskih karata najveća. Kako se približava let tako cene avio karata najčešće rastu. Izuzetak bi mogle biti promotivne cene avio karte Skoplje-Karlsrue Baden/Baden-Skoplje koje se retko i nenajavljeno pojavljuju.

Važna pitanja za Wizz Air avio karte

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?

Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.

Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?

Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.

Gde mogu da kupim Wizzair avio karte?

Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.

Kako da platim Wizzair avio kartu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke ili pošte, Vašom platnom karticom na našem sajtu ili na 6 rata čekovima.