Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Zašto avio karte Beograd Atina?

Putovali biste negde, ali niste odlučili gde. Evo nekoliko razloga zašto bi to bila Atina.

Zašto avio karte Beograd Atina?


Zato što Vam je pomalo dosadila solunska regija (ne kažemo, daleko bilo, da se odričemo divnih odmarališta oko Soluna, ali ipak-Atina je Atina. Glavni grad predivne Grčke, centar helenske, a posle toga i evropske civilizacije.... Pored toga, od Atine su nam nekako mnogo blizi i Mikonos, Siros, Ios, Aegina...a tu su i Krit, Rodos...) Vaše www.jeftineaviokarte.rs Vam omogućavaju sve to

Još razloga za avio karte Beograd Atina

Naravno uvek može još. Barem kod Atine toga ima napretek Istorija! Suština istorije. Ma sama esencija istorije. Akropolj, Partenon koji vidite iz daljine, ali vam se skriva dok mu prilazite i pojavljuje vam se u svojoj veličanstvenosti tek kada mu priđete, Erehtejon, Atinski univerzitet, tuce arheoloških biblioteka i laboratorija. Malo? Ne, više nego mnogo. Rodno mesto Sokrata, Perikla, Sofokla, epicentar starogrčke umetnosti i filozofije. To je Atina. Centar istorije i jedan od centara pravoslavlja.

Koliko razloga za avio karte Beograd Atina...

A tek muzika, hrana, vreli atinski vazduh koji budi sva čula, šoping molovi za svačiji džep i ukus, barovi i restorani otvoreni do kasno u noć. Trg Sintagma i parlament pored koga se svakog popodneva održava smena straže u 18:00 časova. Ulica Ermou i trg Monastiraki.. www.jeftineaviokarte.rs Vam omogućavaju sve to i još mnoooogoooo toga.

Baš mnogo toga uz avio karte Beograd Atina?!?

Realno da. Teško da Vam ja sve to mogu nabrojati. Ne teško, nego nemoguće. Zato ste Vi tu. Otkrijte Vašu Atinu, uživajte u onome što baš Vas ispunjava i inspiriše. Ja bih recimo posetio i Karaiskakis stadion, dom fudbalera Olimpijakosa i mesto nekih naših čuvenih utakmica, košarkašku dvoranu Mira i prijateljstva ili Olimpijsku dvoranu ukoliko Vam je draži Panatinaikos.

Kako pronaći najjeftiniju cenu avio karte iz Beograda za Atinu?

Veoma lako. Na našem sajtu potrebno je ukucati datume putovanja i destinaciju i dobićete najjeftiniju cenu avio karte za Atinu. Vi samo izaberite kojom avio kompanijom želite da letiti.

Sve oko uplate Vaše avio karte možete naći na stranici: Kako da platim internet cenu za Atinu.

Upustvo kako da kupite najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Atinu možete pronaći na stranici:  Avio Karta Beograd Atina 

Opustite se i uživajte. Za ostalo će se pobrinuti Vaše www.jeftineaviokarte.rs

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.