Informacija

Elektronske avio karte

Do nedavno papirne avio karte - sada elektronske!

Elektronske avio karte

 
Papirna avio karta je na naslovnoj strani sadržavala logo i natpis avio kompanije. Svaka papirna avio karta predstavljala je aviokompaniju. Veliki problemi, dodatni troškovi i komplikovane situacije su nastajali prilikom  gubitka papirne avio karte. Papirna avio karta je takođe sadržala neophodna uputstva za putnike.
 
Međunarodno udruženje avioprevoznika IATA donosi odluku o prestanku upotrebe papirne avio karte 2007. godine i uvodi upotrebu elektronske avio karte.
Samim uvođenjem elektronske avio karte dosta su smanjeni troškovi avio kompanija,a time su i smanjene cene avio karata u avio saobraćaju.

 

Kako da kupim elektronske avio karte?

 
Na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs možete uraditi online rezervaciju najjefitnije elektonske avio karte. Sve informacije o kupovini elektronske avio karte možete pogledati na našoj stranici Kako da kupim elektronske avio karte.
 
Kupovinom elektronske avio karte pravi se kompletan potreban zapis o putniku i time se potvrđuje da je putnik kupio avio kartu i da ima obezbeđeno svoje mesto u avionu.
 
Velika prednost za putnike je i činjenica da odštampana avio karta čak i nije neophodna za putovanje. Za dobijanje boarding pass-a je dovoljno da na check in-u pokažete samo Vaš pasoš i ulazak u avion je dozvoljen bez avio karte. Sve avio kompanije članice Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj (IATA) izdaju samo elektronske avio karte. Papirne karte su otiše u istoriju.
 
 

Elektronske avio karte informacije i rezervacije:

Plaćanje avio karata

Iz Srbije:

  • Gotovinom u našoj poslovnici Resavska 11, 011/32-23-111, 062/288-110
  • Uplatnicom u Banci ili Pošti
  • Preko tekućeg računa firme
  • Na 10 rata čekovima gradjana
  • Visa, MasterCard ili American expres kreditnim karticama direktno na sajtu

Iz inostranstva:

  • Visa ili MasterCard kreditnim karticama direktno na sajtu - nije potrebna registracija
  •  Uplatom u Banci

Detaljnije o načinima plaćanja možete pročitati na stranici: Plaćanje avio karte

Napomena: Kada uradite online rezervacija avio karte istoga trenutka dobićete na email potvrdu uspešno uradjene rezervacije sa instrukcijama za uplatu (osim ako je plaćanje kreditnim karticama). Nakon toga na email dobićete krajnji rok uplate Vaše avio karte. Rok uplate internet avio karata je istoga dana ili maksimalno 24h od uradjene rezervacije. Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. 

 

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.