Niš Fridrihshafen JAT povoljno

Treba mi avionska karta Niš Fridrihshafen JAT povoljno za putovanje u julu avgustu...Koja je cena karte i kad lete avioni? Hvala. Ivan Marić, Prokuplje

Posetilac: Ivan Marić, Prokuplje
Datum: 11.06.2019
Grupa: Avio karte

Niš Fridrihshafen JAT povoljno

Poštovani gospodine Mariću,

Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš Fridrihshafen JAT povoljno od 01.08.2019. godine. Cena povratne avionske karte na relaciji Niš Fridrihshafen JAT povoljno sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 71 EUR. Preporučujemo Vam da povratnu avionsku kartu Niš-Fridrihshafen-Niš kupite što pre zato što su cene podložne promenama. Za sve informacije u vezi avionske karte Niš Fridrihshafen JAT povoljno možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš Fridrihshafen JAT povoljno će se odvijati četvrtkom i nedeljom u oba pravca. Nadamo se da ćete biti zadovoljni planiranim redom letenja i da ćete se rado vraćati ovom letu.

Slična pitanja i odgovori za let Niš Fridrihshafen

Direktan let Niš Fridrihshafen Air Serbia

Važna pitanja za avio karte za Fridrihshafen

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Fridrihshafen?

Iz Beograda za Fridrihshafen možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Fridrihshafen?

Avio karte za Fridrihshafen je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Fridrihshafen?

Avio karte za Fridrihshafen možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Fridrihshafen?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.