Avion Niš Budimpešta jeftino

Čula sam da će avion Niš Budimpešta jeftino da saobraća u avgustu pa me zanima da li je to istina. Koja će biti cena karte? Hvala na odgovoru. Renata Čukić, Niš

Posetilac: Renata Čukić, Niš
Datum: 19.06.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Budimpešta jeftino

Poštovana gospođo Čukić,

Direktni letovi na liniji avion Niš Budimpešta jeftino počinju da se obavljaju od 01.08.2019. godine! Za sada je planirano da se povratni letovi na liniji Niš-Budimpešta-Niš obavljaju dva puta nedeljno u oba pravca. Ti letovi će se, po planiranom redu letenja koji je podložan promenama, obavljati četvrtkom i nedeljom. Avionska karta na liniji avion Niš Budimpešta jeftino se može kupiti po ceni OD 60 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom. Iz Budimpešte potom uz, na primer korićenje uslugu kompanije Wizz Air možete leteti ka mnogim evropskim i vanevropskim destinacijama. Za sve što Vas zanima u vezi teme avion Niš Budimpešta jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Budimpešta

Planirani letovi iz Niša uz avion Niš Budimpešta jeftino su četvrtkom u 20:50h i nedeljom u 21:10h. Iz Budimpešte su letovi četvrtkom planirani u 22:35h, a nedeljom u 22:55h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Budimpešti

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: