Jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia

Hoću da kupim avionsku kartu jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia avio kompanijom. Čuo sam da uskoro kreću letovi pa me zanima cena avionske karte. Hvala. Zaviša Vukić, Niš

Posetilac: Zaviša Vukić, Niš
Datum: 28.06.2019
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia

Poštovani gospodine Vukiću,

Jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia avio kompanijom možete putovati 17.07.2019. godine! Naime od tada počinju da saobraćaju povratni letovi na liniji Niš-Geteborg-Niš. Cena povratne avionske karte na liniji na liniji jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 58 EUR. Samo požurite sa kupvinom i javite nam kad biste putovali da biste dobili tačnu cenu povratne avionske karte Niš-Geteborg-Niš. Naš broj telefona za avionske karte jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia je 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Geteborg Niš

Po sadašnjem redu letenja koji se može promeniti letovi na liniji Niš-Geteborg-Niš će se odvijati u julu ponedeljkom i sredom u oba pravca, Od avgusta jeftino iz Niša za Geteborg Air Serbia avio kompanijom možete putovati sredom i subotom.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Geteborgu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Važna pitanja za avio karte Niš Geteborg

Koje avio kompanije lete iz Niša za Geteborg?

Iz Niša za Geteborg možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Geteborg?

Avio karte za Geteborg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Niš Geteborg?

Avio karte za Geteborg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Geteborg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.