Jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia

Želim putovati jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia avio kompanijom. Recite mi koja je cjena kartei koj je red letenja. Hvala ljepa. Janez Kumpreščak, Ljubljana

Posetilac: Janez Kumpreščak, Ljubljana
Datum: 08.07.2019
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia

Poštovani gospodine Kumpreščak,

Jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia avio kompanijom možete putovati ukoliko kupite avionsku kartu što pre. Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Ljubljana-Niš od 01.08.2019. godine. Cena povratne avionske karte jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia avio kompanijom sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 62 EUR. Požurite sa kupovinom. Najjeftinije avionske karte Niš-Ljubljana-Niš se najbrže prodaju. Za sve dodatne informacije u vezi teme jeftino iz Niša za Ljubljanu Air Serbia avio kompanijom možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Niš Ljubjana Niš


Red letenja na liniji Niš Ljubljana Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Ljubljana-Niš će se obavljati dva puta nedeljno u oba pravca. Ti letovi će se obavljati od 01.08.2019. ponedeljkom i četvrtkom.