Avio karta Beograd Barselona Wizz Air

Poštovani zanima me avio karta Beograd Barselona Wizz Air avio kompanijom najpovoljnije za putovanje 26.09. i povratak 06.10. Koja je cena i koji je red letenja? Hvala. Ivona Perišić, Beograd

Posetilac: Ivona Perišić, Beograd
Datum: 25.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avio karta Beograd Barselona Wizz Air

Poštovana gospođo Perišić,

Avio karta Beograd Barselona Wizz Air avio kompanijom se može kupiti već sada, dok će redovni letovi na relaciji Beograd-Barselona El Prat-Beograd početi uskoro. Cene avionskih karata Beograd-Barselona El Prat-Beograd su trenutno zaista povoljne, tako da Vam toplo preporučujemo da kupovinu izvršite što pre. Što se konkretnih datuma tiče, cena POVRATNE Avio karta Beograd Barselona Wizz Air za putovanje 26.09.20-06.10.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 9020 DINARA. Mislimo da je to zaista fantastična cena za povratnu kartu do jedne od najatraktivnijih destinacija na svetu- Barselone. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi teme Avio karta Beograd Barselona Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Barselona El Prat

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Barselona El Prat-Beograd će se održavati u sledećim terminima:

- Iz Beograda u Barselonu sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:00h.

- Iz Barselone za Beograd sa polaskom u 09:40h i sletanjem u 12:10h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Barseloni

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Važna pitanja za avio karte za Barselonu

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Barselonu?

Iz Beograda za Barselonu možete leteti avio kompanijom Wizz Air, Air Serbia, Vueling.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Barselonu?

Avio karte za Barselonu je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Barselona?

Avio karte za Barselonu možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Barselonu?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.