Avio karta Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Poštovani da li mogu da kupim avio kartu Beograd Turku kompanije Wizer kod vas. Hoću da putujem 21.09 i da se vratim 28.09. Hvala. Valentina Mišović, Novi Sad

Posetilac: Valentina Mišović, Novi Sad
Datum: 30.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avio karta Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Poštovana gospođo Mišović,

Avio karta Beograd Turku (Finska) Wizz Air se može kupiti već sada. Letovi na liniji Beograd-Turku (Finska)-Beograd počinju da se obavljaju uskoro. Cena povratne Avio karta Beograd Turku (Finska) Wizz Air  za termine putovanja 21.09.20-28.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7800 dinara i može se kupiti već sada. Moguće je da će se cena avionske karte Beograd-Turku (Finska)-Beograd povećati u narednim danima tako da Vam preporučujemo da kupovinu karte izvršite što pre. Uživajte u ovoj za nas još uvek manje poznatoj destinaciji, a za sve što Vas zanima u vezi Avio karta Beograd Turku (Finska) Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put.

Važna pitanja za avio karte za Turku

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Turku?

Iz Beograda za Turku možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Turku?

Avio karte za Turku je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Turku?

Avio karte za Turku možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Turku?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Turku (Finska)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Turku (Finska)-Beograd preporučujemo Vam da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje i uslove u vezi njega možete pogledati NA OVOM LINKU

Red letenja na liniji Beograd Turku (Finska)

Po sadašnjem redu letenja letovi na liniji Beograd-Turku (Finska)-Beograd će se obavljati ponedeljkom i petkom u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Turku sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 10:20h*

- Iz Turkua za Beograd sa polaskom u 10:55h i sletanjem u 12:50h*

* Sva navedena vremena su lokalna.