Direktan let Niš Rim Air Serbia

Molim vas recite mi od kada počinje direktan let Niš Rim Air Serbia avio kompanijom i koja će biti cijena avionske karte. Hvala puno. Zlatan Begović, Bijeljina

Posetilac: Zlatan Begović, Bijeljina
Datum: 19.06.2019
Grupa: Avio karte

Direktan let Niš Rim Air Serbia

Poštovani gospodine Begoviću,

Od 02. avgusta 2019. godine kompanija Air Serbia uvodi direktan let Niš Rim Air Serbia. Time je konačno ostvarena davnašnja želja naših putnika iz centralne i južne Srbije da se direktno poveže Niš sa večnim gradom Rimom. Povratna avionska karta na relaciji Niš-Rim-Niš se za sada može kupiti po ceni OD 84 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Da biste povratnu avionsku kartu na relaciji Niš-Rim-Niš kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što se najjeftinije avionske karte najbrže i prodaju. Red letenja za direktan let Niš Rim Air Serbia (koji je podložan promenama) je takav da će se planirani letovi održavati utorkom i petkom u oba pravca. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Rim Air Serbia možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan, uspešan i povoljan put na relaciji Niš-Rim-Niš.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Rim Air Serbia bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Rimu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: