Niš Geteborg avionska karta Air Serbia

Koliko košta Niš Geteborg avionska karta? Hoću da putujemkrajem jula i da se vratim u avgustu. Hvala. Velimir Babić, Niš

Posetilac: Velimir Babić, Niš
Datum: 08.07.2019
Grupa: Avio karte

Niš Geteborg avionska karta Air Serbia

Poštovani gospodine Babiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Geteborg-Niš od 17.07.2019. godine. Niš Geteborg avionska karta se može kupiti već sada. Cena povratne avionske karte Niš-Geteborg-Niš zavisi od termina putovanja. Niš Geteborg avionska karta i to povratna sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni OD 58 EUR. Samo požurite, pošto se najjeftinije avionske karte Niš-Geteborg-Niš se najbrže prodaju. Za sve dodatne informacije u vezi Niš Geteborg avionska karta možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Niš-Geteborg-Niš



Red letenja na liniji Niš Geteborg Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Geteborg-Niš će se od 17.07.2019. obavljati ponedeljkom i sredom u oba pravca do kraja jula. Od avgusta 2019. letovi na liniji Niš Geteborg avionska karta će se obavljati sredom i subotom u oba pravca.

Važna pitanja za avio karte Niš Geteborg

Koje avio kompanije lete iz Niša za Geteborg?

Iz Niša za Geteborg možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Geteborg?

Avio karte za Geteborg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Niš Geteborg?

Avio karte za Geteborg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Geteborg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.