Avion Niš Ljubljana jeftino

Da li mogu da kupim avionsku kartu za avion Niš Ljubljana jeftino u avgustu? Koja je cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala na odgovoru. Jovan Gligorijević, Kragujevac

Posetilac: Jovan Gligorijević, Kragujevac
Datum: 08.07.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Ljubljana jeftino

Poštovani gospodine Gligorijeviću,

Avionske karte za avion Niš Ljubljana jeftino možete kupiti već sada. Cena povratne avionske karte Niš-Ljubljana-Niš zavisi od termina putovanja i raspoloživosti avionskih karata. Avionska karta za avion Niš Ljubljana jeftino i to povratna sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni OD 62 EUR. Iskoristite ovu novu avionsku liniju Niš-Ljubljana-Niš i posetite glavni grad Slovenije lako, povoljno i brzo. Za sve dodatne informacije u vezi avionskih karata za avion Niš Ljubljana jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori u vezi leta na liniji Niš-Ljubljana-Niš


Red letenja na liniji Niš Ljubljana Niš

Raspored letenja na liniji Niš-Ljubljana-Niš koji je podložan promenama je takav da su letovi u oba pravca planirani dva puta nedeljno. Letovi na liniji Niš-Ljubljana-Niš će se obavljati ponedeljkom i četvrtkom u oba pravca od 01.08.2019. godine.