Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Kako pronaći jeftine letove?

Da biste našli jeftinu avio kartu potrebno je u pretragu ukucati datume putovanja, destinaciju i broj putnika. Sistem će pretražiti najniže cene svih svetskih avio kompanija i ponuditi Vam najniže cene. U samo 2 koraka napravite rezervaciju po internet ceni i birajte način uplate:u gotovini, preko računa, kreditnim karticama, do 6 rata čekovima.

Avio ponude

Cene avio karata uključuju sve aerodromske takse + servisnu taksu za izdavanje avionske karte.

Servisna taksa

  Oznaka Tip Polazište Odredište Cena
Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia

Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia

od 0 EUR

Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na relaciji Beograd-Ženeva-Beograd od 01. juna 2020. godine!!!! Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia avio kompanijom će se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, Time će se na najbolji način povezati naš glavni grad, Beograd, sa jednim od mondenskih centara Evrope, Ženevom. Cena POVRATNE avionske karte za Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia sa svim taksama po putniku (osim takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 79 EUR i može se kupiti već sada. Obezbedite sebi povratnu avionsku kartu Beograd-Ženeva-Beograd na vreme i provedite se u gradu satova, čokolade, sireva i mondenskog sveta. Za sve dodatne informacije u vezi teme Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja Beograd Ženeva Air Serbia

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Ženeva-Beograd će se obavljati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Ženevu ponedeljkom i sredom sa polaskom u 07:05h i sletanjem u 09:10h.

- Iz Beograda za Ženevu petkom sa polaskom u 18:00h i sletanjem u 20:05h.

- Iz Ženeve u Beograd ponedeljkom i sredom sa polaskom u 09:55h i sletanjem u 11:50h.

- Iz Ženeve u Beograd petkom sa polaskom u 20:50h i sletanjem u 22:45h.


Rezervacija hotelskog smeštaja u Ženevi

INFOBOX[53]

Direktan let Beograd Ženeva Air Serbia RT Beograd (Srbija) Geneva (Švajcarska) od 0 EUR
Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia

Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia

od 0 EUR

Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia

Kompanija Air Serbia uvodi direktan let na liniji Beograd-Firenca-Beograd od 06.06.2020. godine. Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia avio kompanijom se može kupiti već sada, što bi zbog cene bilo i najbolje. Novi letovi na liniji Beograd-Firenca-Beograd Vam omogućavaju da jednostavno, jeftino i lako stignete do centralne Italije i glavnog grada regiona Toskana-Firence.
Cena POVRATNE Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia sa svim taksama po putniku (osim takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 152 EUR. Nadamo se da se cena povratne avionske karte Beograd-Firenca-Beograd neće mnogo menjati u skoroj budućnosti, ali Vam ipak preporučujemo da, ukoliko želite, Vaše karte kupite što pre. Za sve što Vas zanima u vezi kupovine Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan i zanimljiv put!


Red letenja na liniji Beograd-Firenca-Beograd i putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju (Firencu)

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Firenca-Beograd će se održavati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Firencu subotom sa polaskom u 07:25h i sletanjem u 09:00h.

- Iz Firence za Beograd subotom sa polaskom u 9:50h i sletanjem u 11:20h.

Što se putnog zdravstvenog osiguranja tiče, svojim putnicima toplo preporučujemo da ga za sebe i saputnike kupe. Kod nas se možete osigurati kod Milenijum, Generali i Sava osiguranja. Uslove osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd Firenca

INFOBOX[7]

Avionska karta Beograd Firenca Air Serbia RT Beograd (Srbija) Florence (Italija) od 0 EUR
Direktan let Beograd Firenca Air Serbia

Direktan let Beograd Firenca Air Serbia

od 0 EUR

Direktan let Beograd Firenca Air Serbia

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Firenca-Beograd od 06.06.2020. godine. Direktan let Beograd Firenca Air Serbia Vam omogućava da se lako, jednostavno i jeftino povežete sa centralnom Italijom i uživate u čarima jednog ob bisera Italije-Firence. Glavni grad italijanske pokrajine Toskana- Firenca, Vam nudi zaista fantistične mogućnosti da lepotom oplemenite svoje poznavanje istorije, kulture i umetnosti. Uz Direktan let Beograd Firenca Air Serbia brzo, lako i jeftino posetiteTrg Duomo kojim dominiraju katedrala Santa Marija del Flore i krstionica Svetog Jovana Krstitelja. Za istočna vrata krstionice i sam Mikelanđelo je rekao da su "vrata raja" pa se i danas tako nazivaju. Cena POVRATNE avionske karte sa svim taksama po putniku, osim takse za izdavanje avionske karte, i uključenim ručnim prtljagom iznosi OD 152 EUR i može se kupiti već sada. Za sve dodatne informacije u vezi leta na liniji Beograd-Firenca-Beograd možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.


Red letenja na liniji Beograd Firenca Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Firenca-Beograd će se odvijati po sledećem rasporedu:

- Iz Beograda za Firencu subotom sa polaskom u 07:25h i sletanjem u 09:00h.

- Iz Firence za Beograd subotom sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 11:20h.


Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd Firenca Beograd

INFOBOX[56]

Direktan let Beograd Firenca Air Serbia RT Beograd (Srbija) Florence (Italija) od 0 EUR
Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino

od 20 EUR

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air, koja u Srbiji saobraća iz Niša i Beograda, je svojom povoljnom cenom avionskih karata, izuzetno atraktivnim destinacijama za naše putnike do kojih saobraća i kvalitetom usluga stekla zavidan broj redovnih i zadovoljnih putnika. Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino  se može izvršiti veoma jednostavno i to:

- Bilo gde u Srbiji, uplatom u banci ili pošti po profakturi koju ćemo Vam poslati mejlom ili vajberom. Po uplati avionsku kartu šaljemo na Vaš mejl ili viber.

- Dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11 i plaćanjem gotovinom ili čekovima građana na šest mesečnih rata.

- Besplatno ćete biti i čekirani 48 sati pre Vaših dolaznih i odlaznih putovanja ukoliko avionske karte kupite kod nas. U slučaju da niste čekirani na aerodromu pre leta  morate platiti čekiranje i cena čekiranja često iznosi i više od cene Wizz Air avionske karte.

- Kada Vas mi čekiramo i preko mejla ili vibera pošaljemo vašu bording kartu Vaše je samo da je OBAVEZNO ODŠTAMPATE i pokažete na čekiranju na Wizz Air šalteru za čekiranje na aerodromu.

Da bi Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino prošlo onako kako je potrebno (brzo, jeftino i na obostrano zadovoljstvo) potrebno je da nam podatke za čekiranje iz Vašeg pasoša (ili sliku Vašeg pasoša) pošaljete 48 sati pre leta na naš mail ili viber broj +381 (0)62 288 110.

Kupovinu Wizz Air avionske karte možete kod nas kupiti i za letove iz nama okolnih zemalja i gradova (Budimpešta, Temišvar, Tuzla, Banja Luka, Skoplje, Sofija, Podgorica...) kao uostalom i za bilo koji Wizz Air let bilo gde. Za sve dodatne informacije u vezi teme Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.

kupovinaičekiranjewizzairaviokarata

Wizz Air letovi iz Srbije ka evropskim gradovima

- Iz Beograda se uz Wizz Air avionske karte može leteti ka sledećim destinacijama (destinacije su podložne promenama):

- London (Velika Britanija)
- Geteborg, Malme, Stokholm (Švedska)
- Ajndhoven (Holandija)
- Malta
- Dortmund, Hanover, Karlsrue/Baden-Baden, Memingen/Minhen zapad (Nemačka)
- Bazel/Miluz/Frajburg, Lion, Pariz (Frncuska/Švajcarska/Nemačka)
- Larnaka (Kipar)

- Iz Niša se uz Wizz Air avionske karte može leteti ka sledećim destinacijama (destinacije su podložne promenama):

- Malme (Švedska)
- Dortmund, Memingen/Minhen zapad (Nemačka)
- Bazel/Miluz/Frajburg ( Švajcarska/Francuska/Nemačka)
- Beč (Austrija)

Rezervacija hotelskog smeštaja u evropskim gradovima 

INFOBOX[53]

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino OW Beograd (Srbija) Nis (Srbija) od 20 EUR
IZIDZET

IZIDZET

od 22 EUR

Želite da kupite najpovoljniju avio kartu iz Beograda za Ženevu To moćete uraditi na sledeći način:

1. U gotovini. Za plaćanje u gotovini potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11 od 09:00h - 17:00h časova radnim danima.

   2. Preko računa. Za plaćanje preko računa pošaljite nam na email avio@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom

Ukoliko želite da kupite Izidžet  avio kartu za Ženevu i platite je u gotovini ili preko računa, možete da dodjete lično kod nas u poslovnicu (Resavska 11, Beograd), ili da nas pozovete na telefon 011/32 23 111 kako biste dobili sve potrebne infomacije. Servis taxa za izdavanje avio karte iznosi 2.000,00rsd.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju EasyJet ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;


Iz Beograda Izidžet  leti do:

-Zeneve Dani leta: ponedeljak, sreda, petak

* Cena se odnosi na putovanje u jednom pravcu. U cenu su uračunate sve takse, osim takse za izdavanje karte

Prtljag Izidžet-a:

Ako je veličina vašeg prtljaga 50 x 40 x 20cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion EasyJet-a. Prtljag mora da stane ili ispod sedišta ispred vas ili u box iznad sedista.

Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Doplate za bagažni prtljag po pravcu:
 
1 komad prtljaga do 20kg  - 18.36 eur
1 komad prtljaga do 23kg -  30.60 eur
1 komad prtljaga do 26kg  - 42.84 eur
1 komad prtljaga do 29kg  - 55.08 eur
1 komad prtljaga do 32kg  - 67.32 eur

* ako kupujete povratnu kartu, a želite da doplatite bagažni prtljag, moguća je doplata samo u oba pravca. Nije moguce doplatiti prtljag samo u jednom smeru.

Važne informacije kod easyJet low cost avio kompanije:

- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Izidžet ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu avio kompanije na dan izdavanja karte;
- agencijska usluga za izdavanje avionskih karata EasyJat prevozioca je 2.000,00rsd;
- ručni prtljag dimenzija do 50 x 40 x 20cm se ne naplaćuje


IZIDZET OW Beograd (Srbija) Geneva (Švajcarska) od 22 EUR
Direktan let Niš Berlin

Direktan let Niš Berlin

od 22 EUR

Direktan let Niš Berlin Rajaner

Low cost avio kompanija Ryanair koja u Srbiji trenutno saobraća samo iz Niša redovno obavlja direktan let Niš Berlin RajanerDirektan let Niš Berlin Rajaner avio kompanijom se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavlja svakog četvrtka i nedelje u oba pravca. Cena povratne avionske karte na liniji direktan let Niš Berlin Rajaner avio kompanijom može iznositi OD 22 EUR. Da biste avionsku kartu za direktan let Niš Berlin Rajaner kupili po ovoj sjajnoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite mesec dva pre putovanja. Što je bliže putovanje manja je mogućnost dobijanja ovako povoljne cene za avionsku kartu. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Berlin Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam lep provod u Berlinu.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za svako putovanje u inostranstvo, pa tako i za putovanje na liniji za direktan let Niš Berlin Rajaner za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Berlinu

INFOBOX[53]

Rezervacija i kupovina avionske karte Niš Berlin

INFOBOX[56]

Direktan let Niš Berlin RT Nis (Srbija) Berlin (Nemačka) od 22 EUR
Avio karte

Avio karte

od 22 EUR

Direktan let Niš Bratislava Rajaner

Niskobudćžetna avio kompanija Ryanair redovno saobraća na liniji Niš-Bratislava-NišDirektan let Niš Bratislava Rajaner avio kompanijom se po sadašnjem redu letenja, koji se može promeniti, obavlja svakog ponedeljka i petka u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Bratislava Rajaner se kreće OD 22 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Da biste povratnu avionsku kartu za direktan let Niš Bratislava Rajaner platili po ovoj nestvarno dobroj ceni potrebno je da Vaš let i kupovinu na liniji direktan let Niš Bratislava Rajaner isplanirate i izvršite mesec-dva pre putovanja. Kako se približava datum putovanja tako i cene avionskih karata najčešće rastu. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Bratislava Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put u prestonicu Slovačke-Bratislavu.

Putno zsdravstveno osiguranje za putovanje u Slovačku

Za svoje putnike koji putuju na liniji direktan let Niš Bratislava Rajaner smo omogućili da za sebe i saputnike kupe i putno zdravstveno osiguranje koje Vam toplo preporučujemo. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš Bratislava

INFOBOX[1]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Bratislavi

INFOBOX[53]


Avio karte RT Nis (Srbija) Bratislava (Slovačka) od 22 EUR
Direktan let Niš Milano

Direktan let Niš Milano

od 22 EUR

Direktan let Niš Milano Rajaner

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair vrši za sada letove iz Niša u četiri evropske države, pa tako vrši i direktan let Niš Milano RajanerDirektan let Niš Milano Rajaner avio kompanijom se, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, vrši svakog utorka i subote u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Milano Rajaner avio kompanijom sa svim taksama po putniku iznosi OD 22 EUR!!! Da biste avionsku kartu za direktan let Niš Milano Rajaner kupili po ovoj, izuzetno povoljnoj ceni, potrebno je da kupovinu avionske karte isplanirate i izvršite mesec-dva pre putovanja. Ukoliko se bliži dan putovanja cena avionske karte direktan let Niš Milano Rajaner ima tendenciju rasta. Za sve dodatne informacije u vezi kupovine avionske karte, a u vezi teme direktan let Niš Milano Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam lep provod u prestonici mode, Milanu.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za svako putovanje za koje vršimo prodaju avionskih karata, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Milano Rajaner našim putnicima toplo preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja. Kod nas možete kupiti Milinijum i Generali putno zdravstveno osiguranje, i o njima se možete obavestiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Milano

INFOBOX[56]

Rezervacija i kupovina hotelskog smeštaja u Milanu

INFOBOX[53]

Direktan let Niš Milano RT Nis (Srbija) Milano (Italija) od 22 EUR
WizzAir avio karte

WizzAir avio karte

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja od 25 eur!!!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Koristeći izuzetno pogodnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja posetite Bolonju, glavni grad pokrajine Emilije-Romanje u severnoj Italiji. Uz Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja uživajte u italijanskim kulinarskim specijalitetima, posetite baziliku Svetog Domenika, Dukati muzej i trg Mađore.... Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja može biti kupljena pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu. Adresa je Resavska 11. Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele srećan put u Bolonju.


Rezervišite hotelski smeštaj u Bolonji

INFOBOX[53]

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Bolonja:

Period prodaje: do daljnjeg

Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Bolonja

Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Bolonja: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Bolonja: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:


1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Bolonja:
Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

INFOBOX[51]


WizzAir avio karte OW Timisoara (Rumunija) Bologna (Italija) od 25 EUR
Ryanair avio karte

Ryanair avio karte

od 25 EUR

ryanairaviokartenišberlin

Ryanair avio karte Niš Berlin od 25eur za jedan pravac sa svim taksama

Pozovite nas za kupovinu avio karte: 011/ 32 23 111U cenu avio karte Niš Berlin uključene su sve takse i  kabinski prtljag  dimenzija 40cm x 25cm x 20cm.


Red letenja Niš - Berlin (aerodrom Schonefeld) - Ryanair:  četvrtak i nedelja

Red letenja Berlin(aerodrom Schonefeld) - Niš - Ryanair: četvrtak i nedelja

Da biste pronašli avio karte Niš Berlin na avio kompaniji Ryanair po najnižim cenama, potrebno je kupovati avio karte nekoliko meseci ranije. Broj mesta po ovim cenama je ograničen.

Kupovina Ryanair avio karte Niš Berlin:


Za low cost avio kompaniju Ryanair  ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah

Više o Ryanair destinacijama možete naći na našoj stranici: Ryanair avio karte Niš Berlin

Više o informacijama o prljagu možete pogledati na Ryanair dozvoljeni prtljag u avionu

INFOBOX[42]

Ryanair avio karte OW Nis (Srbija) Berlin (Nemačka) od 25 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Milano od 25 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarmilano


Low cost avio kompanija Wizz Air i website  www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Milano po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Po ovoj krajnje povoljnoj ceni za Wizz Air avio karta Temišvar Milano priuštite sebi i dragim osobama put u Milano, biser severne Italije! Uživajte, uz jeftinu Wizz Air avio karta Temišvar Milano u pogledu na Milansku katedralu, uz muziku u Milanskoj skali, u kupovini u Via Monte Napoleone... Vašu Wizz Air avio karta Temišvar Milano možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111Wizz Air avio karta Temišvar Milano i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele lep provod u Milanu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Milanu

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Milano:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Milano
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Milano: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Milano: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Milano:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 18h,subotom:od 09h - 14h
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Milano (Italija) od 25 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt od 25 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarfrankfurt


Low cost avio kompanija Wizz Air i website  www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na liniji Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Uz veoma povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt posetite Frankfurt, peti grad po veličini u Nemačkoj. Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt Vam omogućava da posetite Geteovu kuću, Carsku katedralu Svetog Vartolomeja, Romer, uživate u Nemačkoj hrani i arhitekturi.... Na broj telefona 011/32-23-111 možete rezervisati i kupiti Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt. Vaš portal i Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt Vam žele dobar provod u Frankfurtu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Frankfurtu

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Frankfurt:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Frankfurt:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Frankfurt
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Frankfurt: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Frankfurt: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Frankfurt (Nemačka) od 25 EUR
Avio karte

Avio karte

od 26 EUR

Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair

Koristeći usluge low cost avio kompanije Ryanair možete izuzetno povoljno leteti na relaciji Banjaluka Brisel. Koristite letove na liniji Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair avio kompanijom i platite povratnu avionsku kartu po ceni OD 3100 DINARA (OKO 26 EUR). Da biste povratnu avionsku kartu Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair platili po ovoj veoma povoljnoj ceni potrebno je da kupovinu karte izvršite dvadesetak dana pre putovanja. Što je polazak bliži manja je verovatnoća da ćete avionsku kartu Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair kupiti po gore pomenutoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi avionske karte Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair možete nas pozvati na broj telefona +381 11 32-23-111.


Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Briselu

INFOBOX[53] 

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]

Avio karte RT Banja Luka (Bosna i Hercegovina) Brisel (Belgija) od 26 EUR
Avio karte

Avio karte

od 26 EUR

Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair je počela da saobraća na liniji Banjaluka Memingen. Povratna avionska karta Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair avio kompanijom se može kupiti po ceni OD 3100 DINARA (OKO 26 EURA). Da biste avionsku kartu Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair kupili po gore pomenutoj ceni potrebno je da Vaše putovanje isplanirate mesec, dva ranije kako bi za Vas uspeli da pronađemo najpovoljnije rešenje. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair možete nas pozvati na broj telefona +381 11 32-23-111. Takođe nas možete i posetiti u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair u našoj poslovnici u Beogradu, u Resavskoj 11. Sve promocije u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair avionske karte možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama.


Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Memingenu/Minhenu

INFOBOX[53]

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]

Avio karte RT Banja Luka (Bosna i Hercegovina) Memmingen (Nemačka) od 26 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven od 27 eur sa svim taksama!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

NA ŽALOST, LINIJA NIŠ AJNDHOVEN KOMPANIJOM WIZZ AIR VIŠE NE SAOBRAĆA!


Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji  Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven po ceni od 27 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!  Otputujte, uz Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven,  u zemlju lala, sireva i vetranjača. Vaš Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven Vas vodi po izuzetno povoljnim cenama u Ajndhoven. Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven po ceni od 27 eur može biti Vaša pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11.  Posetite, uz veoma povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven  Filipsov grad svetlosti, crkve Svete Katarine, Belu damu i DAF muzej. Vaš website www.JeftineAvioKarte.rs Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven Vam žele dobar provod u Ajndhovenu!

Wizzair avio karta Niš Ajndhoven

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 18h,subotom:od 09h - 14h
 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE! 
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Wizzair letovi za Ajndhoven ( aerodrom udaljen oko 120 km od Amsterdama),

Rezervišite hotelski smeštaj u Ajndhovenu:

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Ajndhoven:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Ajndhoven
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 55x40x23cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Ajndhoven: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Ajndhoven: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun


Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 18:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Ajndhoven (Holandija) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

 Wizz Air avio karta Tuzla Bazel od 27 eur !!!


 Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Provedite nezaboravne dane u Bazelu uz Wizz Air avio karta Tuzla Bazel. Grad na tromeđi Švajcarske, Nemačke i Francuske čeka da ga uz veoma povoljnu Wizz Air avio karta Tuzla Bazel posetite.  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel po ceni od 27 EUR i Vaše www.JeftineAvioKarte.rs mogu Vam omogućiti jeftin, a veoma kvalitetan boravak u Bazelu, pitomom švajcarskom gradu na obali Rajne koji će Vas osvojiti svojim elegantnim šarmom, tihim ulicama, skrivenom lepotom i svojstvenom švajcarskom multikulturalnošću. Uživajte u švajcarskim čokoladama, siru i vinu uz  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Bazel možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Reavska 11.Website www.JeftineAvioKarte.rs, i  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel Vam želimo srećan put!

Rezervišite hotelski smeštaj u Bazelu:

Wizzair avio karta Tuzla Bazel

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!   

Kupite svoju Wizz Air avio karta Tuzla Bazel na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bazel:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bazel
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bazel: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bazel: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.                               INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Basel (Švajcarska) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen od 27 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte
Portal www.JeftineAvioKarte.rs  i Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen Vam nude kartu u jednom pravcu po ceni od 27 eur do Fridrihshafena, prelepog grada na obali Bodenskog jezera. Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen po povoljnoj ceni Vam omogućava da uštedite novac za prevoz i potrošite ga na nekadašnju letnju rezidenciju kraljeva. Posetite Cepelin muzej ili Dornier muzej. Uživajte u šetnji pored Bodenskog jezera uz Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen plovite, duboko dišite... Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska broj 11.  Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele kvalitetno provedeno vreme u Fridrihshafenu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Fridrihshafenu:


Wizzair avio karta Tuzla Fridrihshafen

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Fridrihshafen:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Fridrihshafen
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 4x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Fridrihshafen: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Fridrihshafen: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.    

INFOBOX[51]


WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Fridrichshafen (Nemačka) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava od 27 eur od 26. marta !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Iskoristite priliku i na vreme obezbedite sebi avio kartu na relaciji Tuzla Bratislava koristeći usluge kompanije Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava i portala  www.JeftineAvioKarte.rs
Upoznajte prelepu Bratislavu, prestonicu Slovačke i doživite je na pravi način. Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vam omogućava da od 26. marta 2018. putujete iz Tuzle u Bratislavu po ceni od 27 EUR. Uživajte, uz Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava, u živopisnom Bratislavskom zamku, posetite Plavu crkvu, uživajte u lepoti predsedničke palate i kulinarskim specijalitetima slovačke kuhinje....  Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vas vodi u Bratislavu, ali ne zaboravite da je i Beč od Bratislave udaljen samo 60km pa tako možete posetiti i austrijsku prestonicu. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava možete kupiti i rezervisati pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Portal www.JeftineAvioKarte.rs  Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vas pozdravljaju i žele srećan put.!

Rezervišite hotelski smeštaj u Bratislavi:

Wizzair avio karta Tuzla Bratislava

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bratislava:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bratislava
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bratislava: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bratislava: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.


INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Bratislava (Slovačka) od 27 EUR
Wizzair avio karta

Wizzair avio karta

od 28 EUR

Wizzair avionske karte Beograd London Luton

po ceni od 28 


Trenutna najjeftinija cena u jednom pravcu avio karte iz Beograda za London kreće se od 28 sa taksama. U pitanju je avio kompanija Wizzair. U ovu cenu je uključen samo ručni prtljag.  Da biste dobili ovu najjefiniju cenu Wizzair avio karte za London potrebno je da kupite karte nekoliko meseci unapred. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen.

Plaćanje Wizzair avio karte iz Beograda za Lonson Luton:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Wizzair avio karte iz Beograda za London Luton aerodrom potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. U cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm koji mora stati ispod vašeg sedišta. Možete dokupiti i dodatni prtljag.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio karte.

Wizzair avio karta OW Beograd (Srbija) London (Velika Britanija) od 28 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 30 EUR

Wizzair letovi iz Budimpešte za Glazgov na 011/32-23-111

Wizzair avio karte Budimpesta – Glazgov

Želite da platite Wizzair  avio karte u gotovini

ili preko računa ?

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Budimpešte za Glazgov:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

Wizzair avio karte iz Budimpešte za Glazgow potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. Prtljag na Wizzairu:

Ako je veličina vašeg prtljaga 55x40x23cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a.Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija Wizzair avio karte Budimpešta Glazgow nije dozvoljena.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

SAMO DANAS - DANAŠNJA ODLIČNA CENA HOTELA - Glazgow

Važno za Wizzair avio kartu Budimpešta Glazgow: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi. Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik

Wizzair avio karte RT Budapest (Madjarska) Glasgow (Velika Britanija) od 30 EUR
Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

od 30 EUR

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

Kompanija Wizz Air redovno saobraća na avio liniji Beograd-London (Luton)-Beograd po, najčešće, veoma povoljnim i pristupačnim cenama. Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom možete putovati, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, ponedeljkom, sredom i petkom u oba pravca. Kada je potrebno uvode se i letovi nedeljom u oba pravca na relaciji Beograd-London (Luton)-Beograd. Cena avionske karte na relaciji Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom se može u jednom pravcu sa samo ručnim prtljagom kupiti po ceni od 30 EUR. Naravno, cene avionske karte Beograd London (Luton) mogu biti i znatno više u zavisnosti od termina putovanja i broja prodatih mesta u avionu. Zbog toga je najbolje da, ukoliko želite ovako povoljnu cenu avionske karte, svoje putovanje Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom planirate mesec, dva ranije. Time ćete uštedeti svoj novac koji možete upotrebiti za Vaša zadovoljstva u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva-Londonu. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Beograd-London (Luton)-Beograd možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

izbeogradazalondonlutonwizzair

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Englesku (London)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje iz Beograda za London Wizz Air-om svojim cenjenim putnicinma preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete videti  NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd London

INFOBOX[56]

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR RT Beograd (Srbija) London (Velika Britanija) od 30 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 30 RSD

Wizzair letovi iz Budimpešte za Napulj na 011/32-23-111

Wizzair avio karte Budimpesta – Napulj

Želite da platite Wizzair  avio karte u gotovini

ili preko računa ?

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Budimpešte za Napulj:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

Wizzair avio karte iz Budimpešte za Napulj potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. Prtljag na Wizzairu:

Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a.Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija Wizzair avio karte Budimpešta Napulj nije dozvoljena.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio karte.

SAMO DANAS - DANAŠNJA ODLIČNA CENA HOTELA - NAPULJ

Važno za Wizzair avio kartu Budimpešta Napulj: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi. Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik

Wizzair avio karte RT Budapest (Madjarska) Naples (Italija) od 30 RSD
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarajndhoven

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na liniji Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Priuštite sebi, uz jeftinu Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven putovanje u Holandiju i prelepi Ajndhoven. Uz uštedu novca za Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven omogućite sebi obilazak Van Abbemuseum-a (muzej Pabla Pikasa), Dippie Doe zabavnog parka ili Philips Historical Products-a. Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven možete kupiti u Resavskoj 11 ili rezervisati na broj telefona 011/32-23-111. Website www.JeftineAvioKarte.rs Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven Vam žele lep provod u Ajndhovenu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Ajndhovenu

BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Ajndhoven:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Ajndhoven
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Ajndhoven: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Ajndhoven: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Ajndhoven:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na  011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Ajndhoven (Holandija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar London od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

wizzairaviokartatemišvarlondon

Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar London po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Osmislite sebi izlet, uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar London, u jednu od najatraktivnijih svetskih prestonica-LondonWizz Air avio karta Temišvar London Vam omogućava da posetite Big Ben, London tauer, Trafalgar skver, Hajd park... London Vam nudi zaista mnogo mogućnosti. Vašu Wizz Air avio karta Temišvar London možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu-ulica Resavska 11. Wizz Air avio karta Temišvar London i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele dobar provod u Londonu!

Rezervišite hotelski smeštaj u Londonu


Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar London:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar London:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar London
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar London: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar London: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) London (Velika Britanija) od 32 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 32 EUR

  WIZZAIR AVIO KARTA IZ NIŠA ZA BAZEL PO CENI OD 32  
Uslovi avio karte Niš Bazel - Wizzair:

Period prodaje Niš Bazel avio karte: do daljnjeg
Relacija: avio karta Niš Bazel, jedan pravac
U cenu su uključene sve aerodromske takse. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen. 
Avionska karta se plaća u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke.
Dozvoljeni prtljag na Wizzairu: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. 

Niš Bazel avio karte

Kupovina Wizzair avio karte iz Niša za Bazel:

1.Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232 321.
2.Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili nam pošaljite email office@jeftineaviokarte.rs sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.
3.U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h
Čekiranje iz Niša za Bazel - Wizzair Niš: Ukoliko kupujete kartu Wizzair iz Niša za Bazel u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Važne informacije za Wizzair letove:
- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke  na dan izdavanja karte;
- Service taksa za izdavanje avionskih karata WizzAir-a  je od 2.000,00rsd (osim u promo periodu)
- ručni prtljag dimenzija do 40x30x20cm se ne naplaćuje.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:   Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Važno: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti  osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene.
WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi.
Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik.

Wizzair avio karte OW Nis (Srbija) Basel (Švajcarska) od 32 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 32 EUR

                           WIZZAIR AVIO KARTA IZ NIŠA ZA MALME PO CENI OD 32  

ZA KUPOVINU NIŠ MALME POZOVITE NAS ZA KUPOVINU NA 011/32-23-111

Uslovi avio karte Niš Malme - Wizzair:

Period prodaje Niš Malme: do daljnjeg
Relacija: avio karta Niš Malme, jedan pravac
U cenu su uključene sve aerodromske takse. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen. 
Avionska karta se plaća u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke.
Dozvoljeni prtljag na Wizzairu za avion Niš Malme: Ako je veličina vašeg prtljaga 55x40x23cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. 

Wizzair avio karta iz Niša za Malme


Kupovina Wizzair avio karte iz Niša za Malme avion:

1.Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232 321.
2.Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili nam pošaljite email office@jeftineaviokarte.rs sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.
3.U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h
Čekiranje iz Niša za Malme - Wizzair Niš: Ukoliko kupujete kartu Wizzair iz Niša za  Malme u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.
Rezervacija Wizzair avio karte iz Niša za  Malme
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Važne informacije za Wizzair letove iz Niša za Malme:
- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke  na dan izdavanja karte;
- Service taksa za izdavanje avionskih karata WizzAira  je od 2.000,00rsd (osim u promo periodu)
- ručni prtljag dimenzija do 40x30x20cm se ne naplaćuje.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:   Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om iz Niša za Malme možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Važno: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti  osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene.
WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi.
Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik.

Wizzair avio karte OW Nis (Srbija) Malmo (Švedska) od 32 EUR
Wizzair

Wizzair

od 32 EUR

                                                      WIZZAIR AVIO KARTE IZ TUZLE

                                                              WIZZAIR AVIO KARTE TUZLA-AJNDHOVEN-TUZLA 


Cena  Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven-za jedan pravac kreće se od 32 eur

a za povratnu Wizzair avio kartu na relaciji Tuzla-Ajndhoven-Tuzla od 49 eur

 

U cenu Wizzair avio karte uračunat je  samo mali kabinski prtljag do 7 kg maksimalnih dimenzija 40x30x20 cm koji mora stati istpod vaseg sedišta.


Ukoliko Vam je potreban dodatni prtljag na Wizzair-u  može se  uraditi doplata prtljaga

do velikog kabinskog prtljaga ili doplata prtljaga koji ide u bagaž do 23 kg ili 32 kg

 

 Za Wizzair avio karte nije moguća rezervacija i potrebno je kupiti avio kartu nekoliko meseci unapred kako bi dobili sto povoljniju cenu. Broj mesta po najjeftinoj ceni je ograničen.

Red letanja Wizzair iz Tuzle za Ajndhoven do 25 marta 2017

Utorkom i subotomm u 07:30h sleće se u 09:50

Red letanja Wizzair iz Ajndhovena zaTuzlu do 25mart 2017

Utorkom i subotom u 10.20  sleće se u 12:30

Red letanja Wizzair iz Tuzle za Ajndhoven od 28marta 2017

Utorkom i subotom u 11.45 sleće se u 14:00

Red letanja Wizzair iz Ajndhovena za Tuzlu od 28marta 2017

Utorkom i subotom u 14.30 sleće se u 16:35

 Kupovina Wizzair avio karata iz Tuzle za Ajndhoven je moguća na sledece načine

1.      Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232321

2.      Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs

sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.

3.      U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven  u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Taksa za izdavanje Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven  za plaćanje u gotovini ili preko računa iznosi  2.000 din po osobi

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio kartu.

Wizzair RT Tuzla (Bosna i Hercegovina) Ajndhoven (Holandija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Bari od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarbari


Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Bari po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Bari posetite grad Svetoga Nikole-Bari. Šetajte pored Jadrsndkog mora sa italijanske strane, pošto ste jeftino kupili Wizz Air avio karta Temišvar Bari iskoristite preostali novac za posetu Arheološkog muzeja ili planetarijuma...Wizz Air avio karta Temišvar Bari možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Provedite kvalitetno vreme u Bariju uz Wizz Air avio karta Temišvar Bari.

Rezervišite hotelski smeštaj u Bariju

Wizzair avio karta Temišvar Bari:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Bari:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Bari
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Bari: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Bari: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Bari (Italija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Niš Bazel od 32 eur sa svim taksama! 

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Wizz Air avio karta Niš Bazel

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Niš Bazel po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!
Otputujte, uz 
Wizz Air avio karta Niš Bazel, u Švajcarsku, zemlju sireva i čokolade. Wizz Air avio karta Niš Bazel koju možete kupiti preko sajta www.JeftineAvio karte.rs će Vam omogućiti da uživate u čarima Bazela-grada švajcarske aristokratije, nemačkog baleta i francuske romantike. Vašu Wizz Air avio karta Niš Bazel  možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Resavska 11. Wizz Air avio karta Niš Bazel i Vaše www.JeftineAvio karte.rs žele Vam srećan put!

Wizzair avio karta Niš Bazel

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h -17h,subotom:od 09h - 14h
BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

 Rezervišite hotelski smeštaj u Bazelu:


Uslovi Wizz Air avio karte Niš Bazel:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Bazel
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20xcm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Bazel: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Bazel: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.
Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Basel (Švajcarska) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Niš Malme od 32 eur sa svim taksama!


  Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karteLow cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude Wizz Air avio karta Niš Malme po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!   
Posetite Švedsku,i uz jeftinu Wizz Air avio karta Niš Malme   upoznajte zemlju prelepe prirode, urbanih gradova i ljudi. Upoznajte Švedsku iz Malmea, najjužnijeg i najpoželjnijeg grada za život u Švedskoj.Nezaboravne zabave uz jeftinu Wizz Air avio karta Niš Malme  u gradu kulture. Blizina Kopenhagena preko Eresundskog mosta. Wizz Air avio karta Niš Malme može biti Vaša pozivom na broj telefona 011/32-23-111, a takođe je možete kupiti i dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11. Wizz Air avio karta Niš Malme i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele lep provod u Malmeu!

Rezervišite hotelski smeštaj u Malmeu:

Wizzair avio karta Niš Malme

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte: u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Wizzair letovi za Malme ( aerodrom udaljen oko 28 km od centra grada),

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Malme:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Malme
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Malme: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Malme: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Malmo (Švedska) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartabudimpeštakluž


Low cost avio komapnija Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Budimpešta Kluž po ceni od 32 eur sa svim taksama u jednom pravcu! Uz Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž upoznajte Kluž, grad multikulturalnosti, pre svega zbog mađarske nacionalne manjine koje u ovom očaravajućem Transilvanskom gradu ima oko 60000.Grad studenata, pored bogatog noćnog života koji sebi nožete priuštiti kupovinom Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž, nudi i obilazak kulturnih znamenitosti i atrakcija poput Palate pravde, crkve Svetog Arhanđela Mihaila ili Mađarskog pozorišta iz 1792. godine. Rezervaciju i kupovinu Vaše Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž možete obaviti pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Želimo VAm srećan put!

Rezervišite hotelski smeštaj u Klužu

Wizzair avio karta Budimpešta Kluž:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Budimpešta Kluž:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Budimpešta Kluž
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Budimpešta Kluž: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Budimpešta Kluž: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:


1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Budapest (Madjarska) Cluj Napoca (Rumunija) od 32 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte Temišvar Bolonja

Cena povratne karte od 33 eur

Kupite avio karte Temišvar Bolonja na vreme i uštedite novac.

Cena povratne avio karte Temišvar Bolonja kreće se od 33 eur. cene su sa svim taksama i ručnim prtljagom dimenzija 40x30x20cm

Za Wizzair ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah. Broj mesta po ovim cenama za Wizz air avio karte Temišvar Bolonja je ograničen.

Više o Wizzair destinacijama možete naći na našoj stranici: Wizzair letovi iz Temišvara

INFOBOX[52]

Wizz Air avio karte Temišvar Bolonja


Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Bologna (Italija) od 33 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte Temišvar Bari

Cene od 33 eur za povratnu kartu sa svim taksama

011/ 32 23 111


U cenu Wizz Air avio karte Temišvar Bari uključene su sve takse i kabinski prtljag dimenzija 40x30x20cm. Za low cost avio kompaniju Wizzair  ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah. Broj mesta po ovim cenama za Wizz Air avio karte Temišvar Bari je ograničen.

Da biste pronašli avio karte po najnižim cenama, potrebno je kupovati avio karte nekoliko meseci ranije.

INFOBOX[51]


wizzairaviokartetemišvarbari

Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Bari (Italija) od 33 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte iz Temišvara za Frankfurt Han

Cene od 33 EUR za povratnu kartu

Pozovite nas na  011/32 23 111

Želite jeftine avio karte za Frankfurt? Wizzair avuio kompanija leti  iz Temišvara za Frankfurt Han po ceni od 33eur. U cenu avio karte iz Temišvara za Frankfurt Han po ceni od 33eur. su uključene sve takse i ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Da biste dobili avio karte iz Temišvara za Frankfut Han potrebno je  da kupujete karte nekoliko meseci ranije.

Više o Wizzair destinacijama možete naći na našoj stranici: Wizzair letovi iz Temišvara

INFOBOX[51]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Franfurtu i Temišvaru

INFOBOX[53]


Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Frankfurt (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Niš Dortmund od 33 eur sa svim taksama!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Wizz Air avio karta Niš Dortmund        

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Niš Dortmund po ceni od 33 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Dortmund  posetite Dortmund-zelenu metropolu Severne Rajne-Vestfalije. Nekada grad piva i čelika, a danas fudbala i visoke tehnologije! Uživajte uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Dortmund  u nemačkim specijalitetima i kulturi. Vašu Wizz Air avio karta Niš Dortmund možete kupiti ili rezervisati pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Resavska 11.  Wizz Air avio karta Niš Dortmund može biti Vaša po najpovoljnijoj ceni kupovinom preko sajta www.JeftineAvioKarte.rs. Želimo Vam srećan put!

Wizzair avio karta Niš Dortmund

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na  011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Rezervišite hotelski smeštaj u Dortmundu:

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Dortmund:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Dortmund
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Dortmund: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Dortmund: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.
Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[52]WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Dortmund (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Bilund od 33 eur od maja!!     

 Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Tuzla Bilund po ceni od 33 eur u jednom pravcu sa svim plaćenim taksama!  Da li želite da se vratite u detinjstvo i sklapate igračke kao nekad? Ukoliko želite svojoj deci da uz jeftinu Wizz Air avio karta Tuzla Bilund obezbedite događaj kog će se sećati celoga života predlažemo Vam putovanje u kraljevstvo Lego kocki. Wizz Air avio karta Tuzla Bilund od 33 eur i portal www.JeftineAvioKarte.rs   Vam mogu ispuniti ovo bajkovito putovanje. Vašu  Wizz Air avio karta Tuzla Bilund možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u ulici Resavska 11, Beograd.  Na Vama je da pustite mašti na volju i uz Wizz Air avio karta Tuzla Bilund utonete u lepotu Lego kocki i čari Bilunda, prelepog Danskog grada.


Rezervišite hotelski smeštaj u Bilundu:

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bilund:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bilund
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bilund: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bilund: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Tuzla Bilund

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE! 
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:  Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf
INFOBOX[52]


WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Billund (Danska) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte
 

Portal www.JeftineAvioKarte.rs i kompanija Wizz Air Vam nude let u jednom pravcu na liniji Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund po ceni  od 33 eur. Posetite po zaista povoljnoj ceni Dortmund, prelepi Nemački grad. Danas je Dortmund centar visoke tehnologije, ali čari starog pivarskog centra su vidljive po celom gradu. Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund  Vam omogućava i da posetite utakmicu čuvene Borusije Dortmund, vidite prelepe katedrale i uživate u tradicionalnim Nemačkim kulinarskim specijalitetima.Uštedite na avio karti Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund   i priuštite sebi neka drga zadovoljstva u zavisnosti od interesovanja. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund  možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Resavska broj 11. Wizz Air avio karta Tuzla Dortmund i www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele srećan put!


Rezervišite hotelski smeštaj u Dortmundu:

Wizzair avio karta Tuzla Dortmund

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Dortmund:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Dortmund
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Dortmund: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Dortmund: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Wizz Air ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.    

INFOBOX[51]


WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Dortmund (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Berlin od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Wizz Air avio karta Tuzla Berlin po ceni od 33 eur može biti Vaša preko portala www.JeftineAvioKarte.rs Obezbedite Wizz Air avio karta Tuzla Berlin  na vreme i posetite glavni grad Nemačke-Berlin, jedan od najmlađih gradova Evrope koje je osnovan tek u 12. veku. Preko 1700 mostova, Brandenburška kapija, Aleksander plac i dvorac Šarlotenburg su samo neke od znamenitosti Berlina do kojih jeftino možete stići uz pomoć Wizz Air avio karta Tuzla Berlin. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Berlin možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili direktno, dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11. Vaše www.JeftineAvioKarte.rs.i Wizz Air avio karta Tuzla Berlin  žele Vam sećan put i prelep provod u Nemačkoj prestonici.

Rezervišite hotelski smeštaj u Berlinu:


Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Berlin:

Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Berlin
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 4x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Berlin: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Berlin: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.            

Wizzair avio karta Tuzla Berlin

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
      

Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:  Naknade za usluge

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec

INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Berlin (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Keln od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karteWizz Air avio karta Tuzla Keln i www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude najjeftiniji put u Keln po ceni od 33 Eur u jednom pravcu! Posetite, uz Wizz Air avio karta Tuzla Keln  kuću 4711 u kojoj je stvoren čuveni parfem EAU DE COLOGNE, gotičku katedralu sa UNESCO-ve liste svetske kulturne baštine ili se zabavite u brojnim restoranima i barovima uživajući u čarima Nemačke kuhinje i bogatom noćnom životu. Kada za Wizz Air avio karta Tuzla Keln uštedite novac u Kelnu ga možete potrošiti na neke druge lepe stvari. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Keln možete kupiti i rezervisati pozivom na broj teefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu u Resavskoj 11. 

Rezervišite hotelski smeštaj u Kelnu:


INFOBOX[53] 

Uživajte u lepoti katedrale u Kelnu i ostalim znamenitostima ovog prelepog grada!

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Cologne/Bonn (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Malme od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Obradujte sebe tako što ćete posetiti sever Evrope-Skandinaviju. Wizz Air avio karta Tuzla Malme po ceni od 33 eura preko sajta  www.JeftineAvioKarte.rs. Posetite jedan od bisera Skandinavije-Malme i osetite multikulturalnost u zemlji potomaka Vikinga. Uživajte u vožnji Eresundskim mostom,, upijajte pelepu arhitekturu i fasade malog i velikog trga, rezervišite dobar hotel jer ste već ušštedeli novac kupovinom Wizz Air avio karta Tuzla Malme. Popenjite se na Turning torso, izuvijanu najvišu građevinu u Skandinaviji, i uživajte u pogledu čak do Kopenhagena! Wizz Air avio karta Tuzla Malme i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam štede novac, a Vi ga po svojoj želji trošute u MalmeuWizz Air avio karta Tuzla Malme i portal www.JeftineAvioKarte.rs VAm žele srećan put!

Rezervišite hotelski smeštaj u Malmeu:

Wizzair avio karta Tuzla Malme:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:  Naknade za usluge

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Malme:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Malme
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Malme: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Malme: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.
INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Malmo (Švedska) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Portal www.JeftineAvioKarte.rs i Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm Vam omogućavaju da po ceni od 33 eura u jednom pravcu posetite prestonicu Kraljevine Švedske-Stokholm! Prvo što Vam upada u oči u ovom skandinavskom biseru su prelepe urađene fasade, čistoća grada i veseli i dobro raspoloženi ljudi. Posle toga, poto ste već uštedeli novac kupivši Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm možete krenuti u obilazak Gamle, turističkog centra koji obuhvata kraljevsku palatu, parlament i katedralu. Stokholm važi i za grad sa najviše muzeja na svetu, pa možete sebe kulturno uzdići u smeru koji Vama odgovara. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu posovnicu u Beogradu u Resavskoj 11. Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm Vam omogućava da se defitivno osetite građaninom sveta! Wizz Air avio karta Tuzla Stokholm www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele lepo vreme i dobar provod!

Rezervišite hotelski smeštaj u Stokholmu:

Wizzair avio karta Tuzla Stokholm

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:  Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Stokholm:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Stokholm
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Stokholm: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Stokholm: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Štokholm (Švedska) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo od 33 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs  Vam nude avio kartu na relaciji Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo po ceni od 33 eura u jednom pravcu. Imate priliku da uz Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo  posetite lep  i karakterističan švedski univerzitetski grad sa prelepom katedralom, dvorcem na jezeru Trumen, galerijom slika Sigma. Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo po ceni od 33 eura je prilika da po zaista pristupačnoj ceni vidite i uživate u tipičnom nordijskom gradu kakve samo po Švedskoj mozete videti. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu u Resavskoj 11. Portal www.JeftineAvioKarte.rs i  Wizz Air avio karta Tuzla Vaksjo Vam žele prijatan let!

Rezervišite hotelski smeštaj u Vaksju:

Wizzair avio karta Tuzla Vaksjo:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust


Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Vaksjo:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Vaksjo
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Vaksjo: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Vaksjo: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Vaxjo (Švedska) od 33 EUR
Ryanair avio karte

Ryanair avio karte

od 34 EUR

rajanairaviokartanišbratislavaniš

Rajan Air avio karta Niš Bratislava Niš 

po ceni od 4000 dinara sa svim taksama - povratna karta

POZOVITE NAS ZA KUPOVINU NA 011/32-23-111   BESPLATNO VAS ČEKIRAMO

PRONADJITE NAJPOVOLJNIJU CENU ZA VAŠ HOTEL U BRATISLAVI I REZERVIŠITE:


Cena povratne avio karte Niš Bratislava Rajan Air se kreće od 4.000,00 dinara. U cenu avio karte Niš Bratislava Rajan Air uključene su sve takse i  kabinski prtljag  dimenzija 40cm x 25cm x 20cm.

Red letenja Niš - Bratislava - Ryanair: ponedeljak, petak 

Red letenja Bratislava - Niš - Ryanair: ponedeljak, petak 

Da biste pronašli avio karte Niš Bratislava Rajan Air na avio kompaniji Ryanair po najnižim cenama, potrebno je kupovati avio karte nekoliko meseci ranije. broj mesta po ovim cenama je ograničen.

Kupovina Ryanair avio karte Niš Bratislava:

Za low cost avio kompaniju Ryanair  ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah

Više o Ryanair destinacijama možete naći na našoj stranici: Ryanair avio karte Niš Bratislava

INFOBOX[42]

Ryanair avio karte RT Nis (Srbija) Bratislava (Slovačka) od 34 EUR
Direktan let Niš Stokholm Rajaner

Direktan let Niš Stokholm Rajaner

od 35 EUR

Direktan let Niš Stokholm Rajaner

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair redovno saobraća na liniji Niš-Stokholm-NišDirektan let Niš Stokholm Rajaner će se od aprila 2019. godine po redu letenja ( koji je podložan promenama) obavlati svakog ponedeljka i četvrtka u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Stokholm Rajaner-om može iznositi OD 35 EUR sa svim taksama po putniku! da biste avionsku kartu za direktan let Niš Stokholm Rajaner kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Sve informacije u vezi kupovine avionske karte za direktan let Niš Stokholm Rajaner-om možete dobiti i na broj telefona 011/32-23-111.  Takođe, sve promocije u vezi teme direktan let Niš Stokholm Rajaner možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Švedsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji uz direktan let Niš Stokholm Rajaner bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Stokholmu

INFOBOX[53]


Direktan let Niš Stokholm Rajaner RT Nis (Srbija) Štokholm (Švedska) od 35 EUR
Iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino

Iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino

od 35 EUR

Iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air u svoj redovni raspored putovanja od 20.09.2019. uvodi let na liniji iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino! Letom na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš će se obogatiti izuzetna ponuda letova koji se iz Niša obavljaju ka Evropi, posebno ka Nemačkoj. Cena povratne iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino se već sada može kupiti po promotivnoj ceni OD 35 EUR sa svim plaćenim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom! Samo požurite, promotivne cene na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš neće dugo trajati. Posetite Fridrihshafen, zanimljiv i lepi grad na Bodenskom jezeru, u blizini Švajcarske i Lihtenštajna. Za sve što Vas zanima u vezi leta iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan i prijatan put!

iznišazafridrihshafenavionskakartajeftino

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku (Fridrihshafen)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina hotelskog smeštaja u Fridrihshafenu

INFOBOX[53]

Iz Niša za Fridrihshafen avionska karta jeftino RT Nis (Srbija) Fridrichshafen (Nemačka) od 35 EUR
Avion Niš Fridrihshafen jeftino

Avion Niš Fridrihshafen jeftino

od 35 EUR

Avion Niš Fridrihshafen jeftino trenutno ne saobraća

Od 20. septembra 2019. godine kompanija Wizz Air uvodi redovne letove na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš! Wizz Air-ov avion Niš Fridrihshafen jeftino će prevoziti putnike do ove atraktivne destinacije u Nemačkoj. Cena povratne avionske karte na relaciji avion Niš Fridrihshafen jeftino se već sada može kupiti po ceni OD 35 EUR po putniku sa uključenim samo ručnim prtljagom i plaćenim taksama. Samo požurite zato što se najjeftinije povratne avionske karte Niš-Fridrihshafen-Niš najbrže i prodaju. Da biste koristili avion Niš Fridrihshafen jeftino potrebna Vam je sada samo dobra volja i odluka zato što cena više ne bi trebalo da bude problem. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte avion Niš Fridrihshafen jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Niš-Fridrihshafen-Niš će se obavljati ponedeljkom i petkom u oba pravca. Iz Niša za Fridrihshafen je polazak planiran u 10:00h a sletanje u 11:55h. Iz Fridrihshafena su polasci predviđeni 07:45h a sletanje u Niš u  09:30h.


Rezervacija i kupovina avionske karte Niš Fridrihshafen Niš

INFOBOX[56]


Avion Niš Fridrihshafen jeftino RT Nis (Srbija) Fridrichshafen (Nemačka) od 35 EUR
Avio karte Niš Milano Ryanair jeftino

Avio karte Niš Milano Ryanair jeftino

od 36 EUR

Avio karte Niš Milano Ryanair jeftino

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair redovno saobraća na liniji Niš-Milano-NišAvio karte Niš Milano Ryanair jeftino se mogu kupiti ukoliko na vreme isplanirate svoje putovanje iz Niša do prestonice svetske mode Milana. Najjeftinije POVRATNE avionske karte Niš-Milano-Niš se sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom mogu kupiti po ceni već OD 36 EUR po putniku. Dakle, zaista po čudno niskoj ceni avio karte Niš Milano Ryanair jeftino Vam mogu omogućiti da uštedite novac i da ga potrošite na druga zadovoljstva u Milanu, jednom od najlepših gradova Evrope i sveta. Pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111 da zajedno sa Vama pronađemo najbolju moguću kombinaciju za putovanje u Milano i da Vaše avio karte Niš Milano Ryanair jeftino budu zaista jeftine na obostrano zadovoljstvo. Takođe nas možete kontaktirati i za sve ostale Ryanair avio karte. Želimo Vam srećan put i lep boravak u Italiji.Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju  (Milano)

Svojim cenjenim putnicima za svako putovanje preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Obaveštenja o Vašem putnom zdravstvenom osiguranju možete videti NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Milanu

INFOBOX[53]

Avio karte Niš Milano Ryanair jeftino RT Nis (Srbija) Milano (Italija) od 36 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 37 EUR

Wizzair letovi iz Budimpešte za Kutaisi:

Wizzair avio karte Budimpesta – Kutaisi

Želite da platite Wizzair  avio karte u gotovini

ili preko računa ?

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Budimpešte za Kutaisi:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email avio@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete Wizzair avio kartu Budimpešta Kutaisi u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

Wizzair avio karte iz Budimpešte za Kutaisi potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. Prtljag na Wizzairu:

Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a.Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija Wizzair avio karte Budimpešta Kutaisi  nije dozvoljena.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

SAMO DANAS - DANAŠNJA ODLIČNA CENA HOTELA - KUTAISI

Važno za Wizzair avio kartu Budimpešta Kutaisi : Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi. Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik

Wizzair avio karte RT Budapest (Madjarska) Kutaisi (GEORGIA) od 37 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 37 EUR

Wizz Air avio karta Budimpešta Kavala od 37 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Ukoliko planirate da idete skoro u Grčku, konkretno Kavalu, low cost avio kompanija Wizz Air avio karta Budimpešta Kavala preko portala www.JeftineAvioKarte.rs Vam nudi cenu avio karte od 37 eur za ovaj let. Letove na destinaciju Wizz Air avio karta Budimpešta Kavala možete ostvariti da bi posetili severni deo Grčke. Kupovinom  Wizz Air avio karta Budimpešta Kavala doći ćete preko puta ostrva Tasos, za nas veoma poznatog letovališta. Uštedite sebi i vreme i novac i za kratko vreme uz Wizz Air avio karta Budimpešta Kavala odletite u ovaj deo fascinantne GrčkeWizz Air avio karta Budimpešta Kavala www.JeftineAvioKarte.rs  Vam žele srećan put!

Rezervišite hoelski smeštaj u Kavali:

Wizzair avio karta Budimpešta Kavala:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Budimpešta Kavala:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Budimpešta Kavala
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Budimpešta Kavala: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Budimpešta Kavala: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Budapest (Madjarska) Kavala (Grčka) od 37 EUR
Avion

Avion

od 38 EUR

NIŠ DIZELDORF NIŠ AVION 011/32-23-111 VIŠE NE SAOBRAĆA

Iz Niša možete kupiti povratnu avio kartu za  Niš Dizeldorf Niš  avion po ceni id 38 Eura sa svim taksama. U cenu je uključen samo ručni prtljag, dok je moguće doplatiti bagažni prtljag.

Red letenja Niš Dizeldorf - Ryanair:

Niš  20:15h Dizeldorf               22:50h Ryanair           Četvrtak i nedelja

Red letenja Dizeldorf Niš - Ryanair:

Dizeldorf                17:25h Niš  19:50h Ryanair         Četvrtak i nedelja

Da biste dobili ovu najjnižu cenu avio karte za Niš Dizeldorf Niš avion potrebno je da kupite što ranije avio kartu, nekada i nekoliko meseci unapred.

INFOBOX[53] INFOBOX[42]

Avion RT Nis (Srbija) Dizeldorf (Nemačka) od 38 EUR

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.