Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Avio ponude

Cene avio karata uključuju sve aerodromske takse + servisnu taksu za izdavanje avionske karte.

Servisna taksa

  Oznaka Tip Polazište Odredište Cena
Direktan let Beograd Milano Wizz Air

Direktan let Beograd Milano Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Milano Wizz Air

Niskobudžetna kompanija Wizz Air počinje, konačno, da saobraća na liniji Beograd-Milano (Malpensa)-Beograd od 18.07.2020. godine! Time će se konačno ostvariti želja velikog broja naših putnika koji se godinama raspituju za direktan let Beograd Milano Wizz Air avio kompanijom. Što je najbolje u celoj priči, letovi do Milana će se odvijati do glavnog i najvažnijeg milanskog aerodroma, aerodroma Malpensa. Avionska karta za direktan let Beograd Milano Wizz Air u jednom pravcu sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni već OD 35 EUR, dok se POVRATNA avionska karta na relaciji Beograd-Milano (Malpensa)-Beograd sa svim taksama i uključenim ručnim prtljagom može kupiti po ceni OD 78 EUR. Karte se mogu kupiti već sada, tako da možete brzo, lako i jeftino obezbediti sebi putovanje u svetski centar mode-Milano. Uštedite pare za avionsku kartu, a novac koji biste dali za prevoz do Milana upotrebite na neka druga zadovoljstva. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Beograd Milano Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja na liniji Beograd Milano Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Milano (Malpensa)-Beograd preko kompanije Wizz Air će se odvijati dva puta nedeljno ( utorkom i subotom) u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Milano sa polaskom u 06:10h i sletanjem u 08:00h.

- Iz Milana za Beograd sa polaskom u 08:30h i sletanjem u 10:15h.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju (Milano)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Milano (Malpensa)-Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Milenijum, Generali i Sava osiguranja. Uslove osiguranja možete pogledato NA OVOM LINKU.

INFOBOX[92] 

Direktan let Beograd Milano Wizz Air RT Beograd (Srbija) Milano (Italija) od 0 EUR
Avio karta Beograd Brisel Wizz Air

Avio karta Beograd Brisel Wizz Air

od 0 EUR

Avio karta Beograd Brisel Wizz Air

Obaveštavamo svoje cenjene putnike i korisnike naših usluga da low cost avio kompanija Wizz Air počinje DIREKTNO da saobraća na liniji Beograd-Brisel-Beograd od 19. jula 2020. godine. Avio karta Beograd Brisel Wizz Air se može kupiti već sada po izuzetno povoljnim i atraktivnim cenama. Avio karta Beograd Brisel Wizz Air u jednom pravcu samo sa ručnim prtljagom i svim taksama iznosi OD 32 EUR, dok se POVRATNA avio karta Beograd-Brisel-Beograd sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom mže kupiti po ceni OD 65 EUR. Priznaćete da je ovo izuzetno povoljna cena za let do prestonice Belgije i EU- Brisela. Da biste avio kartu Beograd-Brisel-Beograd kupili po ovim cenama najbolje bi bilo da kupovinu vršite mesec-dva pre putovanja, zato što se najčešće cene avionskih karata povećavaju kako se približava putovanje. Za sve dodatne informacije u vezi teme Avio karta Beograd Brisel Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam Sreća put!

Red letenja na liniji Beograd Brisel Beograd i putno zdravstveno osiguranje

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Brisel-Beograd bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Što se reda letenja na liniji Beograd-Brisel Charleroi-Beograd tiče, letovi će se odvijati sredom i nedeljom u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Brisel Charleroi sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:05h.

- Iz Brisela Charleroi za Beograd sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Briselu

INFOBOX[53]INFOBOX[93]

Avio karta Beograd Brisel Wizz Air RT Beograd (Srbija) Brisel (Belgija) od 0 EUR
Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air

Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air

od 0 EUR

Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd Fridrihshafen BeogradIz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air avio kompanijom i obratno možete leteti od 16.07.2020. godine. Konačno se uvodi linija koja će koristiti mnogim turistima i radnicima iz Srbije kojima odgovara lokacija Bodenskog jezera i grada na njemu-Fridrihshafena. Avionska karta Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air se može kupiti već sada i to po ceni već OD 32 EUR sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom, ili OD 65 EUR za povratnu avionsku kartu Beograd Fridrihshafen Beograd. Cene su za sada povoljne i nadamo se da će se taj trend nastaviti i u budućnosti. Što se reda letenja tiče, planirano je da se letovi na liniji Beograd Fridrihshafen Beograd obavljaju tri puta nedeljno (utorkom, četvrtkom i subotom) u oba pravca. Za sve dodatne informacije u vezi leta Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Mogućnosti kupovine karata iz Beograda za Fridrihshafen


INFOBOX[94]


Red letenja na liniji Beograd Fridrihshafen Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd Fridrihshafen Beograd će se odvijati tri puta nedeljno ( utorak, četvrtak i subota) u oba pravca i to u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Fridrihshafen sa polaskom u 12:55h i sletanjem u 14:40h

- Iz Fridrihshafena za Beograd sa polaskom u 15:15h i sletanjem u 16:50h

Kod nas se takođe možete osigurati ( u pitanju je putno zdravstveno osiguranje) za boravak u Nemačkoj (Fridrihshaenu). Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati OVDE.


Iz Beograda za Fridrihshafen Wizz Air RT Beograd (Srbija) Fridrichshafen (Nemačka) od 0 EUR
Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Low cost avio kompanija Wizz Air uvodi direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air od 17.07.2020. godine! Turku je grad na jugu Finske udaljen oko 170km vožnje od Helsinkija (udaljenost vazdušnom linijom je oko 150km). Cena avionske karte u jednom pravcu na relaciji Beograd-Turku (Finska) sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 32 EUR, dok se POVRATNA avionska karta na relaciji Beograd-Turku (Finska)-Beograd može kupiti po ceni OD 65 EUR, takođe sa ručnim prtljagom i svim taksama. Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air Vam može omogućiti da posetite jedan za nas malo poznati grad, ili da na jeftiniji način stignete do glavnog grada Finske-Helsinkija. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte za direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.


Red letenja na relaciji Beograd Turku (Finska) Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Turku (Finska)-Beograd će se odvijati dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom) u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Turku (Finska) sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 10:20h.

- Iz Turkua (Finska) za Beograd sa polaskom u 10:55h i sletanjem u 12:50h.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd Turku (Finska)

INFOBOX[1] INFOBOX[95]

Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air RT Beograd (Srbija) Turku (Finska) od 0 EUR
Direktan let Beograd Hamburg Wizz Air

Direktan let Beograd Hamburg Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Hamburg Wizz Air

Kompanija Wizz Air uvodi direktan let Beograd Hamburg Wizz Air od 17.07.2020. godine. Time će se konačno ispuniti želja mnogih naših putnika koji se godinama raspituju kada će moći brzo,lako i jednostavno da otputuju iz Beograda do najvažnijeg lučkog grada u Nemačkoj-Hamburga. Cena povratne avionske karte na relaciji Beograd-Hamburg-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 97 EUR, dok se karta na relaciji Beograd-Hamburg u jednom pravcu sa uključenim ručnim prtljagom može kupiti po ceni OD 42 EUR. Mislimo da su to sasvim pristojne i odgovarajuće cene za direktan let Beograd Hamburg Wizz Air i da uz uštedu novca koji Vam je potreban za avionsku kartu možete lakše obaviti Vaš poslovni ili privatni put u Hamburg. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi teme direktan let Beograd Hamburg Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111, a vi samo isplanirajte datume Vašeg odlaska i povratka na relaciji Beograd-Hamburg-Beograd.

Red letenja na relaciji Beograd Hamburg Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Hamburg-Beograd će se odvijati tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Hamburg sa polaskom u 13:35h i sletanjem u 15:50h.

- Iz Hamburga za Beograd sa polaskom u 16:25h i sletanjem u 18:35h.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Hamburg


INFOBOX[90]

Direktan let Beograd Hamburg Wizz Air RT Beograd (Srbija) Hamburg (Nemačka) od 0 EUR
Avionska karta Beograd Milano Wizz Air

Avionska karta Beograd Milano Wizz Air

od 0 EUR

Avionska karta Beograd Milano Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Milano Malpensa-Beograd od 18.07.2020. godine. Avionska karta Beograd Milano Wizz Air se može kupiti već sada. Cena POVRATNE avionske karte Beograd-Milano Malpensa-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 78 EUR, dok se cena avionske karte Beograd-Milano Malpensa u jednom pravcu kreće OD 35 EUR sa svim taksama i ručnim prtljagom. Avionska karta Beograd Milano Wizz Air Vam omogućava da bez problema i veoma povoljno otputujete do severa Italije i bisera Lombardije-Milana. Omogućite sebi malo odmora i kulture tako što ćete posetiti Milano, a nas pozovite za sve informacije u vezi teme Avionska karta Beograd Milano Wizz Air na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Milano MalpensaRed letenja Beograd Milano Malpensa Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Milano Malpensa-Beograd će se odvijati utorkom i subotom u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Milano sa polaskom u 06:10h i sletanjem u 08:00h.

- Iz Milana za Beograd sa polaskom u 08:30h i sletanjem u 10:15h.

INFOBOX[92]

Avionska karta Beograd Milano Wizz Air RT Beograd (Srbija) Milano (Italija) od 0 EUR
Direktan let Beograd Oslo Wizz Air

Direktan let Beograd Oslo Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Oslo Wizz Air

Direktan let Beograd Oslo Wizz Air avio kompanijom će početi da se obavlja od 18.07.2020. godine! Letovi na liniji Beograd-Oslo-Beograd će nam svima omogućiti da brže i dosta jeftinije iz Beograda otputujemo do prestonice Norveške-Osla. Avionske karte za Direktan let Beograd Oslo Wizz Air se mogu kupiti već sada. Cena povratne avionske karte Beograd-Oslo-Beograd sa svim taksama po putniku  i uključenim samo ručnim prtljagom se kreće OD 154 EUR, dok se karta u jednom pravcu na relaciji Beograd-Oslo može kupiti po ceni OD 75 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim ručnim prtljagom. Priznaćete da je ova cena veoma pristupačna za, do sada skupu destinaciju za putovanje- Oslo. Uživajte u svom putu u Skandinaviju, a za sve što vas zanima u vezi teme Direktan let Beograd Oslo Wizz Air pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111.

Red letenja Beograd Oslo Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Oslo-Beograd će se odvijati dva puta nedeljno, četvrtkom u nedeljom u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Oslo sa polaskom u 18:00h i sletanjem u 20:50h

- Iz Osla za Beograd sa polaskom u 21:20h i sletanjem u 00:05h sledećeg dana.


Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Oslo


 INFOBOX[91]

Direktan let Beograd Oslo Wizz Air RT Beograd (Srbija) Oslo (Norveška) od 0 EUR
Red letenja Beograd Keln Wizz Air

Red letenja Beograd Keln Wizz Air

od 0 EUR

Red letenja Beograd Keln Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Keln-Beograd od 17.07.2020. godine! Red letenja Beograd Keln Wizz Air je napravljen, i po njemu će se letovi odvijati tri puta nedeljno u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Keln ponedeljkom, sredom i petkom sa polaskom u 19:10h i sletanjem u 21:20h.

- Iz Kelna za Beograd ponedeljkom, sredom i petkom sa polaskom u 21:55h i sletanjem u 23:55h.


Red letenja Beograd Keln Wizz Air je podložan promenama. Cena POVRATNE avionske karte Beograd-Keln-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 78 EUR, dok se avionska karta Beograd-Keln u jednom pravcu sa svim taksama po putniku može kupiti po ceni već OD 40 EUR. Priznaćete da je cena avionskih karata iz Beograda za Keln zaista dobra. Ukoliko Vam je potrebno još neko pitanje u vezi teme Red letenja Beograd Keln Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.

INFOBOX[86]

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Keln (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Keln-Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati OVDE.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Keln

Red letenja Beograd Keln Wizz Air RT Beograd (Srbija) Cologne/Bonn (Nemačka) od 0 EUR
Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air

Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Barselona El Prat-Beograd od 18.07.2020. godine! Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air će se, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, odvijati dva puta nedeljno, utorkom i sunbotom u oba pravca. Letovi iz Beograda ka Barseloni će se odvijati sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:00h, dok će se letovi iz Barselone ka Beogradu obavljati sa polaskom u 09:40h i sletanjem u 12:10h. time se konačno ostvarila želja mnogih putnika koji žele lako i jeftino da otputuju iz Beograda za Barselonu. Cena POVRATNE avionske karte za Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 105 EUR, dok se avionska karta Beograd-Barselona El Prat (jedan smer) može kupiti po ceni već OD 52 EUR. Priznaćete, sasvim pristojne cene za destinaciju kakva je Barselona. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi teme Direktan let Beograd Barselona El Prat  možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111.

INFOBOX[89]

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Barselona El PratPutno zdravstveno osiguranje za putovanje u Barselonu (Španiju)

Svojim cenjenim putnicima uvek preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno putovanje. Tako i za putovanje na liniji Beograd-Barselona El Prat-Beograd. Sve uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Direktan let Beograd Barselona El Prat Wizz Air RT Beograd (Srbija) Barcelona (Španija) od 0 EUR
Direktan let Beograd Brisel Wizz Air

Direktan let Beograd Brisel Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Brisel Wizz Air

Low cost avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Brisel-Beograd od 19.07.2020. godine! Direktan let Beograd Brisel Wizz Air će nam omogućiti da brzo, lako i jednostavno otputujete do glavnog grada Belgije-Brisela. Avionske karte na relaciji Beograd-Brisel-Beograd mogu da se kupuju već sada. Cena povratne avionske karte za Direktan let Beograd Brisel Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 65 EUR, dok se avionska karta Beograd-Brisel u jednom pravcu može kupiti po ceni OD 32 EUR sa svim taksama i ručnim prtljagom. Priznaćete da je to sasvim pristojna cena za put iz Beograda do Brisela Za sve dodatne informacije u vezi teme Direktan let Beograd Brisel Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

INFOBOX[93]

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Brisel


Red letenja Beograd Brisel Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Brisel-Beograd  će se odvijati sredom i nedeljom u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Brisel sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:05h.

- Iz Brisela za Beograd sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h.

Direktan let Beograd Brisel Wizz Air RT Beograd (Srbija) Brisel (Belgija) od 0 EUR
Avionska karta Niš Frajburg Wizz Air

Avionska karta Niš Frajburg Wizz Air

od 0 EUR

Avionska karta Niš Frajburg Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air redovno saobraća na liniji Niš-Frajburg/Bazel/Miluz-Niš. Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, avionska karta Niš Frajburg Wizz Air se može kupiti za letove koji se održavaju tri puta nedeljno. Cena za avionska karta Niš Frajburg Wizz Air sa svim taksama po putnku u jednom pravcu se može kupiti po ceni OD 45 EUR. Isplanirajte sebi putovanje na liniji Niš-Frajburg/Bazel/Miluz-Niš i za zaista povoljnu cenu avionske karte posetite tri zemlje- Nemačku, Francusku i Švajcursku. Za sve što Vas dodatno zanima u vezi teme avionska karta Niš Frajburg Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Frajburg (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Niš-Frajburg/Bazel/Miluz-Niš bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Generali, Sava i Milenijum osiguranja. Za sve dodatne informacije u vezi osiguranja možete pogledati OVAJ LINK.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Frajburgu

INFOBOX[53]INFOBOX[84]

Avionska karta Niš Frajburg Wizz Air OW Nis (Srbija) Mulhouse Basel-za Wizzair pozovite nas 32-23-111 (Nemačka) od 0 EUR
Direktan let Beograd Keln Wizz Air

Direktan let Beograd Keln Wizz Air

od 0 EUR

Direktan let Beograd Keln Wizz Air

Kompanija Wizz Air počinje DIREKTNO da leti na relaciji Beograd-Keln-Beograd od 17. jula 2020 godine! Direktan let Beograd Keln Wizz Air avio kompanijom će se, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, obavljati tri puta nedeljno, i to ponedeljkom, sredom i petkom u oba pravca. Avionske karte za Direktan let Beograd Keln Wizz Air se mogu kupiti već sada po veoma povoljnim cenama. Cena avionske karte Beograd-Keln u jednom pravcu (samo sa ručnim prtljagom i uključenim svim taksama) iznosi OD 40 EUR, dok se se POVRATNA avionska karta Beograd-Keln-Beograd može kupiti po ceni OD 78 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Verujemo da će ova nova destinacija Beograd-Keln zaista poboljšati kvalitet putovanja velikog broja naših putnika koji se godinama raspituju o direktnom letu iz Beograda do prestonice kolonjske vode-Kelna. Za sve što Vas dodatno zanima u vezi teme Direktan let Beograd Keln Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja Beograd Keln Wizz Air

po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Keln-Beograd će se odvijati ponedeljkom, sredom i petkom i to:

- Iz Beograda za Keln sa polaskom u 19:10h i sletanjem u 21:20h

- Iz Kelna za Beograd sa polaskom u 21:55h i sletanjem u 23:55h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Kelnu

INFOBOX[53]INFOBOX[86]

Direktan let Beograd Keln Wizz Air RT Beograd (Srbija) Cologne/Bonn (Nemačka) od 0 EUR
Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air

Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air

od 0 EUR

Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air od 18.07.2020. godine počinje DIREKTNO da saobraća na liniji Beograd-Lisabon-Beograd!!! Konačno ćemo moći brzo lako i JEFTINO da putujemo do jedne od trenutno najatraktivnijih destinacija u Evropi- do glavnog grada Portugala- LisabonaAvionska karta Beograd Lisabon Wizz Air se može kupiti već sada za period od 18.jula 2020. Cena za  Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air u jednom pravcu sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 41 EUR, dok se POVRATNA avio karta Beograd-Lisabon-Beograd sa svim taksama po putniku košta OD 85 EUR. Da biste povratnu avionsku kartu Beograd-Lisabon-Beograd platili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre. Uživajte u vrelom portugalskom suncu i mediteranskom temperamentu ljudi, a za sve dodatne informacije u vezi Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air nas pozovite na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja Beograd-Lisabon-Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Lisabon-Beograd će se u oba pravca za sada obavljati utorkom i subotom i to:

- Iz Beograda za Lisabon sa polaskom 17:35h i sletanjem u 20:30h.

- Iz Lisabona za Beograd sa polaskom u 21:10h i sletanjem u 01:55h sledećeg dana.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Lisabonu

INFOBOX[53]INFOBOX[88]

Avionska karta Beograd Lisabon Wizz Air RT Beograd (Srbija) Lisbon (Portugal) od 0 EUR
Iz Beograda za Barselonu Wizz Air

Iz Beograda za Barselonu Wizz Air

od 0 EUR

Iz Beograda za Barselonu Wizz Air

Kompanija Wizz Air počinje DIREKTNO da saobraća na liniji Beograd-Barselona (El Prat aerodrom)-Beograd od 18.07.2020. godine!!! Iz Beograda za Barselonu Wizz Air avio kompanijom možete, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, putovati utorkom i subotom u oba pravca. Otvaranjem nove avio linije kompanije Wizz Air na relaciji Beograd-Barselona (El Prat aerodrom)-Beograd imaćemo mogućnost da brzo, lako i povoljno otputujemo do jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija, do Gaudijevog grada Barselone.  Avionska karta Iz Beograda za Barselonu Wizz Air u jednom pravcu ( iz Beograda do Barselone) sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom se može kupiti po ceni OD 52 EUR, dok se POVRATNA avionska karta Beograd-Barselona (El Prat aerodrom)-Beograd može kupiti po ceni OD 105 EUR. Iskoristite ove fantastične cene i osetite čari španskog i katalonskog bisera bisera- Barselone. Za sve dodatne informacije u vezi teme Iz Beograda za Barselonu Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Španiju (Barselonu)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Barselona (El Prat aerodrom)-Beograd svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Red letenja na liniji Beograd Barselona Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Barselona (El Prat aerodrom)-Beograd će se obavlajti utorkom i subotom i to:

- Iz Beograda za Barselonu (aerodrom El Prat) sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:00h

- Iz Barselone (aerodrom El Prat) za Beograd sa polaskom u 09.40h i sletanjem u 12:10h.

INFOBOX[89]

Iz Beograda za Barselonu Wizz Air RT Beograd (Srbija) Barcelona (Španija) od 0 EUR
Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air

Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air

od 0 EUR

Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air

Niskobudžetna kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Hamburg-Beograd od 17.07.2020. godine! Time će se ispuniti velika žena naših putnika, koji nas godinama zovu i raspituju se za jeftine letove iz Beograda za Hamburg i nazad. Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air avio kompanijom je trenutno takav da će se letovi održavati tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i petkom u oba pravca. Cena avionske karte u jednom pravcu za let Beograd-Hamburg samo sa ručnim prtljagom i svim taksama iznosi OD 42 EUR, dok se povratna avio karta koja podržava Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom može kupiti po ceni OD 97 EUR. Najbolje bi bilo da avionske karte na relaciji Beograd-Hamburg-Beograd kupite mesec-dva pre planiranog putovanja zato što se tada mogu naći najpovoljnije cene. Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air je sledeći:

- Iz Beograda za Hamburg ponedeljkom, sredom i petkom sa polaskom u 13:35h i sletanjem u 15:50h.

- Iz Hamburga za Beograd ponedeljkom, sredom i petkom sa polaskom u 16:25h i sletanjem u 18:35h.

Ukoliko imate nekih pitanja u vezi avionskih karata na relaciji Beograd-Hamburg-Beograd možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Hamburg (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Hamburg-Beograd kompanijom Wizz Air svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Generali, Milenijum i Sava osiguranja. Više o ponudama osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Hamburgu

INFOBOX[53]INFOBOX[90]

Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air RT Beograd (Srbija) Hamburg (Nemačka) od 0 EUR
Jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air

Jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air

od 0 EUR

Jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Oslo-Beograd od 18.07.2020. godine! Tako će, pored low cost kompanije Norwegian, koji je i do sada saobraćala na relaciji Beograd-Oslo-Beograd, još jedna niskobudžetna kompanija, Wizz Air, prevoziti putnike jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air. Avionske karte na relaciji Beograd-Oslo-Beograd već sada mogu da se kupe. Posetite glavni grad Norveške Oslo uz avionsku kartu jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air po ceni koja iznosi OD 75 EUR u jednom pravcu (samo sa ručnim prtljagom i uključenim svim taksama) ili za povratnu avionsku kart po ceni OD 154 EUR (takođe sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom. Priuštite sebi malo Skandinavije, otkrijte jednu prekrasnu kulturu i oplemenite svoj život u kontaktu sa jedinstvenim norveškim narodom. Za sve informacije u vezi avionske karte jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Inače, što se reda letenja tiče, letovi na liniji Beograd-Oslo-Beograd će se obavljati dva puta nedeljno (utorkom i subotom) u oba pravca. Uživajte!

<


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Oslo (Norvešku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Oslo-Beograd preporučujemo Vam da za sebe i saputnike obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putng zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Oslu

INFOBOX[53]INFOBOX[91]

Jeftino iz Beograda za Oslo Wizz Air RT Beograd (Srbija) Oslo (Norveška) od 0 EUR
Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino

od 20 EUR

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air, koja u Srbiji saobraća iz Niša i Beograda, je svojom povoljnom cenom avionskih karata, izuzetno atraktivnim destinacijama za naše putnike do kojih saobraća i kvalitetom usluga stekla zavidan broj redovnih i zadovoljnih putnika. Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino  se može izvršiti veoma jednostavno i to:

- Bilo gde u Srbiji, uplatom u banci ili pošti po profakturi koju ćemo Vam poslati mejlom ili vajberom. Po uplati avionsku kartu šaljemo na Vaš mejl ili viber.

- Dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11 i plaćanjem gotovinom ili čekovima građana na šest mesečnih rata.

- Besplatno ćete biti i čekirani 48 sati pre Vaših dolaznih i odlaznih putovanja ukoliko avionske karte kupite kod nas. U slučaju da niste čekirani na aerodromu pre leta  morate platiti čekiranje i cena čekiranja često iznosi i više od cene Wizz Air avionske karte.

- Kada Vas mi čekiramo i preko mejla ili vibera pošaljemo vašu bording kartu Vaše je samo da je OBAVEZNO ODŠTAMPATE i pokažete na čekiranju na Wizz Air šalteru za čekiranje na aerodromu.

Da bi Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino prošlo onako kako je potrebno (brzo, jeftino i na obostrano zadovoljstvo) potrebno je da nam podatke za čekiranje iz Vašeg pasoša (ili sliku Vašeg pasoša) pošaljete 48 sati pre leta na naš mail ili viber broj +381 (0)62 288 110.

Kupovinu Wizz Air avionske karte možete kod nas kupiti i za letove iz nama okolnih zemalja i gradova (Budimpešta, Temišvar, Tuzla, Banja Luka, Skoplje, Sofija, Podgorica...) kao uostalom i za bilo koji Wizz Air let bilo gde. Za sve dodatne informacije u vezi teme Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata u Srbiji jeftino možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.

kupovinaičekiranjewizzairaviokarata

Wizz Air letovi iz Srbije ka evropskim gradovima

- Iz Beograda se uz Wizz Air avionske karte može leteti ka sledećim destinacijama (destinacije su podložne promenama):

- London (Velika Britanija)
- Geteborg, Malme, Stokholm (Švedska)
- Ajndhoven (Holandija)
- Malta
- Dortmund, Hanover, Karlsrue/Baden-Baden, Memingen/Minhen zapad (Nemačka)
- Bazel/Miluz/Frajburg, Lion, Pariz (Frncuska/Švajcarska/Nemačka)
- Larnaka (Kipar)

- Iz Niša se uz Wizz Air avionske karte može leteti ka sledećim destinacijama (destinacije su podložne promenama):

- Malme (Švedska)
- Dortmund, Memingen/Minhen zapad (Nemačka)
- Bazel/Miluz/Frajburg ( Švajcarska/Francuska/Nemačka)
- Beč (Austrija)

Rezervacija hotelskog smeštaja u evropskim gradovima 

INFOBOX[53]

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Wizzair?
Pratite promocije na našem sajtu,što ranije kupite avio kartu to bi karta trebalo da bude jeftinija.
Da li moram da se online čekiram za Wizzair avio karte?
Ukoliko Wizzair avio kartu kupite preko nas mi ćemo Vas besplatno čekirati.
Gde mogu da kupim Wizzari avio karte?
Avio karte možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011 32-23-111.
Kako da platim Wizzair avio kartu?
Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa Banke ili pošte ili do 6 rata čekovima.

Kupovina i čekiranje Wizz Air avio karata jeftino OW Beograd (Srbija) Nis (Srbija) od 20 EUR
IZIDZET

IZIDZET

od 22 EUR

Želite da kupite najpovoljniju avio kartu iz Beograda za Ženevu To moćete uraditi na sledeći način:

1. U gotovini. Za plaćanje u gotovini potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11 od 09:00h - 17:00h časova radnim danima.

   2. Preko računa. Za plaćanje preko računa pošaljite nam na email avio@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom

Ukoliko želite da kupite Izidžet  avio kartu za Ženevu i platite je u gotovini ili preko računa, možete da dodjete lično kod nas u poslovnicu (Resavska 11, Beograd), ili da nas pozovete na telefon 011/32 23 111 kako biste dobili sve potrebne infomacije. Servis taxa za izdavanje avio karte iznosi 2.000,00rsd.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju EasyJet ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;


Iz Beograda Izidžet  leti do:

-Zeneve Dani leta: ponedeljak, sreda, petak

* Cena se odnosi na putovanje u jednom pravcu. U cenu su uračunate sve takse, osim takse za izdavanje karte

Prtljag Izidžet-a:

Ako je veličina vašeg prtljaga 50 x 40 x 20cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion EasyJet-a. Prtljag mora da stane ili ispod sedišta ispred vas ili u box iznad sedista.

Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Doplate za bagažni prtljag po pravcu:
 
1 komad prtljaga do 20kg  - 18.36 eur
1 komad prtljaga do 23kg -  30.60 eur
1 komad prtljaga do 26kg  - 42.84 eur
1 komad prtljaga do 29kg  - 55.08 eur
1 komad prtljaga do 32kg  - 67.32 eur

* ako kupujete povratnu kartu, a želite da doplatite bagažni prtljag, moguća je doplata samo u oba pravca. Nije moguce doplatiti prtljag samo u jednom smeru.

Važne informacije kod easyJet low cost avio kompanije:

- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Izidžet ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu avio kompanije na dan izdavanja karte;
- agencijska usluga za izdavanje avionskih karata EasyJat prevozioca je 2.000,00rsd;
- ručni prtljag dimenzija do 50 x 40 x 20cm se ne naplaćuje


IZIDZET OW Beograd (Srbija) Geneva (Švajcarska) od 22 EUR
Direktan let Niš Berlin

Direktan let Niš Berlin

od 22 EUR

Direktan let Niš Berlin Rajaner

Low cost avio kompanija Ryanair koja u Srbiji trenutno saobraća samo iz Niša redovno obavlja direktan let Niš Berlin RajanerDirektan let Niš Berlin Rajaner avio kompanijom se po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, obavlja svakog četvrtka i nedelje u oba pravca. Cena povratne avionske karte na liniji direktan let Niš Berlin Rajaner avio kompanijom može iznositi OD 22 EUR. Da biste avionsku kartu za direktan let Niš Berlin Rajaner kupili po ovoj sjajnoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite mesec dva pre putovanja. Što je bliže putovanje manja je mogućnost dobijanja ovako povoljne cene za avionsku kartu. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Berlin Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam lep provod u Berlinu.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za svako putovanje u inostranstvo, pa tako i za putovanje na liniji za direktan let Niš Berlin Rajaner za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Berlinu

INFOBOX[53]

Rezervacija i kupovina avionske karte Niš Berlin

INFOBOX[56]

Direktan let Niš Berlin RT Nis (Srbija) Berlin (Nemačka) od 22 EUR
Avio karte

Avio karte

od 22 EUR

Direktan let Niš Bratislava Rajaner

Niskobudćžetna avio kompanija Ryanair redovno saobraća na liniji Niš-Bratislava-NišDirektan let Niš Bratislava Rajaner avio kompanijom se po sadašnjem redu letenja, koji se može promeniti, obavlja svakog ponedeljka i petka u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Bratislava Rajaner se kreće OD 22 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Da biste povratnu avionsku kartu za direktan let Niš Bratislava Rajaner platili po ovoj nestvarno dobroj ceni potrebno je da Vaš let i kupovinu na liniji direktan let Niš Bratislava Rajaner isplanirate i izvršite mesec-dva pre putovanja. Kako se približava datum putovanja tako i cene avionskih karata najčešće rastu. Za sve dodatne informacije u vezi teme direktan let Niš Bratislava Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put u prestonicu Slovačke-Bratislavu.

Putno zsdravstveno osiguranje za putovanje u Slovačku

Za svoje putnike koji putuju na liniji direktan let Niš Bratislava Rajaner smo omogućili da za sebe i saputnike kupe i putno zdravstveno osiguranje koje Vam toplo preporučujemo. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš Bratislava

INFOBOX[1]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Bratislavi

INFOBOX[53]


Avio karte RT Nis (Srbija) Bratislava (Slovačka) od 22 EUR
Direktan let Niš Milano

Direktan let Niš Milano

od 22 EUR

Direktan let Niš Milano Rajaner

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair vrši za sada letove iz Niša u četiri evropske države, pa tako vrši i direktan let Niš Milano RajanerDirektan let Niš Milano Rajaner avio kompanijom se, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, vrši svakog utorka i subote u oba pravca. Cena povratne avionske karte za direktan let Niš Milano Rajaner avio kompanijom sa svim taksama po putniku iznosi OD 22 EUR!!! Da biste avionsku kartu za direktan let Niš Milano Rajaner kupili po ovoj, izuzetno povoljnoj ceni, potrebno je da kupovinu avionske karte isplanirate i izvršite mesec-dva pre putovanja. Ukoliko se bliži dan putovanja cena avionske karte direktan let Niš Milano Rajaner ima tendenciju rasta. Za sve dodatne informacije u vezi kupovine avionske karte, a u vezi teme direktan let Niš Milano Rajaner možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam lep provod u prestonici mode, Milanu.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za svako putovanje za koje vršimo prodaju avionskih karata, pa tako i za putovanje na liniji direktan let Niš Milano Rajaner našim putnicima toplo preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja. Kod nas možete kupiti Milinijum i Generali putno zdravstveno osiguranje, i o njima se možete obavestiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Milano

INFOBOX[56]

Rezervacija i kupovina hotelskog smeštaja u Milanu

INFOBOX[53]

Direktan let Niš Milano RT Nis (Srbija) Milano (Italija) od 22 EUR
WizzAir avio karte

WizzAir avio karte

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja od 25 eur!!!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Koristeći izuzetno pogodnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja posetite Bolonju, glavni grad pokrajine Emilije-Romanje u severnoj Italiji. Uz Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja uživajte u italijanskim kulinarskim specijalitetima, posetite baziliku Svetog Domenika, Dukati muzej i trg Mađore.... Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja može biti kupljena pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu. Adresa je Resavska 11. Wizz Air avio karta Temišvar Bolonja i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele srećan put u Bolonju.


Rezervišite hotelski smeštaj u Bolonji

INFOBOX[53]

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Bolonja:

Period prodaje: do daljnjeg

Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Bolonja

Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Bolonja: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Bolonja: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:


1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Bolonja:
Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

INFOBOX[51]


WizzAir avio karte OW Timisoara (Rumunija) Bologna (Italija) od 25 EUR
Ryanair avio karte

Ryanair avio karte

od 25 EUR

ryanairaviokartenišberlin

Ryanair avio karte Niš Berlin od 25eur za jedan pravac sa svim taksama

Pozovite nas za kupovinu avio karte: 011/ 32 23 111U cenu avio karte Niš Berlin uključene su sve takse i  kabinski prtljag  dimenzija 40cm x 25cm x 20cm.


Red letenja Niš - Berlin (aerodrom Schonefeld) - Ryanair:  četvrtak i nedelja

Red letenja Berlin(aerodrom Schonefeld) - Niš - Ryanair: četvrtak i nedelja

Da biste pronašli avio karte Niš Berlin na avio kompaniji Ryanair po najnižim cenama, potrebno je kupovati avio karte nekoliko meseci ranije. Broj mesta po ovim cenama je ograničen.

Kupovina Ryanair avio karte Niš Berlin:


Za low cost avio kompaniju Ryanair  ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah

Više o Ryanair destinacijama možete naći na našoj stranici: Ryanair avio karte Niš Berlin

Više o informacijama o prljagu možete pogledati na Ryanair dozvoljeni prtljag u avionu

INFOBOX[42]

Ryanair avio karte OW Nis (Srbija) Berlin (Nemačka) od 25 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Milano od 25 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarmilano


Low cost avio kompanija Wizz Air i website  www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Milano po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Po ovoj krajnje povoljnoj ceni za Wizz Air avio karta Temišvar Milano priuštite sebi i dragim osobama put u Milano, biser severne Italije! Uživajte, uz jeftinu Wizz Air avio karta Temišvar Milano u pogledu na Milansku katedralu, uz muziku u Milanskoj skali, u kupovini u Via Monte Napoleone... Vašu Wizz Air avio karta Temišvar Milano možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111Wizz Air avio karta Temišvar Milano i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele lep provod u Milanu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Milanu

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Milano:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Milano
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Milano: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Milano: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Milano:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 18h,subotom:od 09h - 14h
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Milano (Italija) od 25 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 25 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt od 25 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarfrankfurt


Low cost avio kompanija Wizz Air i website  www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na liniji Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt po ceni od 25 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!!! Uz veoma povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt posetite Frankfurt, peti grad po veličini u Nemačkoj. Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt Vam omogućava da posetite Geteovu kuću, Carsku katedralu Svetog Vartolomeja, Romer, uživate u Nemačkoj hrani i arhitekturi.... Na broj telefona 011/32-23-111 možete rezervisati i kupiti Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt. Vaš portal i Wizz Air avio karta Temišvar Frankfurt Vam žele dobar provod u Frankfurtu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Frankfurtu

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Frankfurt:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Frankfurt:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Frankfurt
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Frankfurt: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Frankfurt: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Frankfurt (Nemačka) od 25 EUR
Avio karte

Avio karte

od 26 EUR

Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair

Koristeći usluge low cost avio kompanije Ryanair možete izuzetno povoljno leteti na relaciji Banjaluka Brisel. Koristite letove na liniji Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair avio kompanijom i platite povratnu avionsku kartu po ceni OD 3100 DINARA (OKO 26 EUR). Da biste povratnu avionsku kartu Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair platili po ovoj veoma povoljnoj ceni potrebno je da kupovinu karte izvršite dvadesetak dana pre putovanja. Što je polazak bliži manja je verovatnoća da ćete avionsku kartu Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair kupiti po gore pomenutoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi avionske karte Banjaluka Brisel najpovoljnije avionom Ryanair možete nas pozvati na broj telefona +381 11 32-23-111.


Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Briselu

INFOBOX[53] 

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]

Avio karte RT Banja Luka (Bosna i Hercegovina) Brisel (Belgija) od 26 EUR
Avio karte

Avio karte

od 26 EUR

Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair

Niskobudžetna avio kompanija Ryanair je počela da saobraća na liniji Banjaluka Memingen. Povratna avionska karta Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair avio kompanijom se može kupiti po ceni OD 3100 DINARA (OKO 26 EURA). Da biste avionsku kartu Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair kupili po gore pomenutoj ceni potrebno je da Vaše putovanje isplanirate mesec, dva ranije kako bi za Vas uspeli da pronađemo najpovoljnije rešenje. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair možete nas pozvati na broj telefona +381 11 32-23-111. Takođe nas možete i posetiti u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair u našoj poslovnici u Beogradu, u Resavskoj 11. Sve promocije u vezi Banjaluka Memingen najpovoljnije avionom Ryanair avionske karte možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama.


Slična pitanja i odgovori


Rezervacija hotelskog smeštaja u Memingenu/Minhenu

INFOBOX[53]

Rezervacija i kupovina avionskih karata

INFOBOX[56]INFOBOX[76]

Avio karte RT Banja Luka (Bosna i Hercegovina) Memmingen (Nemačka) od 26 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111

WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven od 27 eur sa svim taksama!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

NA ŽALOST, LINIJA NIŠ AJNDHOVEN KOMPANIJOM WIZZ AIR VIŠE NE SAOBRAĆA!


Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji  Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven po ceni od 27 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!  Otputujte, uz Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven,  u zemlju lala, sireva i vetranjača. Vaš Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven Vas vodi po izuzetno povoljnim cenama u Ajndhoven. Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven po ceni od 27 eur može biti Vaša pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11.  Posetite, uz veoma povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven  Filipsov grad svetlosti, crkve Svete Katarine, Belu damu i DAF muzej. Vaš website www.JeftineAvioKarte.rs Wizz Air avio karta Niš Ajndhoven Vam žele dobar provod u Ajndhovenu!

Wizzair avio karta Niš Ajndhoven

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 18h,subotom:od 09h - 14h
 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE! 
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Wizzair letovi za Ajndhoven ( aerodrom udaljen oko 120 km od Amsterdama),

Rezervišite hotelski smeštaj u Ajndhovenu:

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Ajndhoven:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Ajndhoven
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 55x40x23cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Ajndhoven: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Ajndhoven: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun


Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 18:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.
INFOBOX[52]INFOBOX[78]

WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111 OW Nis (Srbija) Ajndhoven (Holandija) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

 Wizz Air avio karta Tuzla Bazel od 27 eur !!!


 Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Provedite nezaboravne dane u Bazelu uz Wizz Air avio karta Tuzla Bazel. Grad na tromeđi Švajcarske, Nemačke i Francuske čeka da ga uz veoma povoljnu Wizz Air avio karta Tuzla Bazel posetite.  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel po ceni od 27 EUR i Vaše www.JeftineAvioKarte.rs mogu Vam omogućiti jeftin, a veoma kvalitetan boravak u Bazelu, pitomom švajcarskom gradu na obali Rajne koji će Vas osvojiti svojim elegantnim šarmom, tihim ulicama, skrivenom lepotom i svojstvenom švajcarskom multikulturalnošću. Uživajte u švajcarskim čokoladama, siru i vinu uz  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Bazel možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Reavska 11.Website www.JeftineAvioKarte.rs, i  Wizz Air avio karta Tuzla Bazel Vam želimo srećan put!

Rezervišite hotelski smeštaj u Bazelu:

Wizzair avio karta Tuzla Bazel

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!   

Kupite svoju Wizz Air avio karta Tuzla Bazel na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bazel:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bazel
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bazel: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bazel: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.                               INFOBOX[51]INFOBOX[84]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Basel (Švajcarska) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen od 27 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte
Portal www.JeftineAvioKarte.rs  i Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen Vam nude kartu u jednom pravcu po ceni od 27 eur do Fridrihshafena, prelepog grada na obali Bodenskog jezera. Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen po povoljnoj ceni Vam omogućava da uštedite novac za prevoz i potrošite ga na nekadašnju letnju rezidenciju kraljeva. Posetite Cepelin muzej ili Dornier muzej. Uživajte u šetnji pored Bodenskog jezera uz Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen plovite, duboko dišite... Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska broj 11.  Wizz Air avio karta Tuzla Fridrihshafen i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele kvalitetno provedeno vreme u Fridrihshafenu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Fridrihshafenu:


Wizzair avio karta Tuzla Fridrihshafen

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Fridrihshafen:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Fridrihshafen
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 4x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Fridrihshafen: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Fridrihshafen: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun 

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.    

INFOBOX[51]


WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Fridrichshafen (Nemačka) od 27 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 27 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava od 27 eur od 26. marta !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Iskoristite priliku i na vreme obezbedite sebi avio kartu na relaciji Tuzla Bratislava koristeći usluge kompanije Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava i portala  www.JeftineAvioKarte.rs
Upoznajte prelepu Bratislavu, prestonicu Slovačke i doživite je na pravi način. Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vam omogućava da od 26. marta 2018. putujete iz Tuzle u Bratislavu po ceni od 27 EUR. Uživajte, uz Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava, u živopisnom Bratislavskom zamku, posetite Plavu crkvu, uživajte u lepoti predsedničke palate i kulinarskim specijalitetima slovačke kuhinje....  Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vas vodi u Bratislavu, ali ne zaboravite da je i Beč od Bratislave udaljen samo 60km pa tako možete posetiti i austrijsku prestonicu. Vašu Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava možete kupiti i rezervisati pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Portal www.JeftineAvioKarte.rs  Wizz Air avio karta Tuzla Bratislava Vas pozdravljaju i žele srećan put.!

Rezervišite hotelski smeštaj u Bratislavi:

Wizzair avio karta Tuzla Bratislava

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bratislava:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bratislava
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bratislava: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bratislava: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.


INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Bratislava (Slovačka) od 27 EUR
Wizzair avio karta

Wizzair avio karta

od 28 EUR

Wizzair avionske karte Beograd London Luton

po ceni od 28 

                                                        

Rezerviši let

Trenutna najjeftinija cena u jednom pravcu avio karte iz Beograda za London kreće se od 28 sa taksama. U pitanju je avio kompanija Wizzair. U ovu cenu je uključen samo ručni prtljag.  Da biste dobili ovu najjefiniju cenu Wizzair avio karte za London potrebno je da kupite karte nekoliko meseci unapred. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen.

Plaćanje Wizzair avio karte iz Beograda za London Luton:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Wizzair avio karte iz Beograda za London Luton aerodrom potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. U cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm koji mora stati ispod vašeg sedišta. Možete dokupiti i dodatni prtljag.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio karte.

INFOBOX[70]

Wizzair avio karta OW Beograd (Srbija) London (Velika Britanija) od 28 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 30 EUR

Wizzair letovi iz Budimpešte za Glazgov na 011/32-23-111

Wizzair avio karte Budimpesta – Glazgov

Želite da platite Wizzair  avio karte u gotovini

ili preko računa ?

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Budimpešte za Glazgov:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

Wizzair avio karte iz Budimpešte za Glazgow potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. Prtljag na Wizzairu:

Ako je veličina vašeg prtljaga 55x40x23cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a.Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija Wizzair avio karte Budimpešta Glazgow nije dozvoljena.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

SAMO DANAS - DANAŠNJA ODLIČNA CENA HOTELA - Glazgow

Važno za Wizzair avio kartu Budimpešta Glazgow: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi. Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik

Wizzair avio karte RT Budapest (Madjarska) Glasgow (Velika Britanija) od 30 EUR
Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

od 30 EUR

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR

                                                 Rezerviši let
Kompanija Wizz Air redovno saobraća na avio liniji Beograd-London (Luton)-Beograd po, najčešće, veoma povoljnim i pristupačnim cenama. Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom možete putovati, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, ponedeljkom, sredom i petkom u oba pravca. Kada je potrebno uvode se i letovi nedeljom u oba pravca na relaciji Beograd-London (Luton)-Beograd. Cena avionske karte na relaciji Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom se može u jednom pravcu sa samo ručnim prtljagom kupiti po ceni od 30 EUR. Naravno, cene avionske karte Beograd London (Luton) mogu biti i znatno više u zavisnosti od termina putovanja i broja prodatih mesta u avionu. Zbog toga je najbolje da, ukoliko želite ovako povoljnu cenu avionske karte, svoje putovanje Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air avio kompanijom planirate mesec, dva ranije. Time ćete uštedeti svoj novac koji možete upotrebiti za Vaša zadovoljstva u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva-Londonu. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte Beograd-London (Luton)-Beograd možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

izbeogradazalondonlutonwizzair

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Englesku (London)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje iz Beograda za London Wizz Air-om svojim cenjenim putnicinma preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete videti  NA OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Beograd London

INFOBOX[56]INFOBOX[70]

Iz Beograda za London (Luton) Wizz Air od 30 EUR RT Beograd (Srbija) London (Velika Britanija) od 30 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 30 RSD

Wizzair letovi iz Budimpešte za Napulj na 011/32-23-111

Wizzair avio karte Budimpesta – Napulj

Želite da platite Wizzair  avio karte u gotovini

ili preko računa ?

 

Plaćanje Wizzair avio karte iz Budimpešte za Napulj:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte u gotovini je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom. Service taksa za izdavanje wizzair avio karte preko računa je od 2.000 dinara po putniku.

2. PREKO INTERNETA - direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti wizzair avio karte.

Wizzair avio karte iz Budimpešte za Napulj potrebno je da se kupe po nekoliko meseci unapred kako biste dobili najniže cene. Prtljag na Wizzairu:

Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a.Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.

Refundacija Wizzair avio karte Budimpešta Napulj nije dozvoljena.

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio karte.

SAMO DANAS - DANAŠNJA ODLIČNA CENA HOTELA - NAPULJ

Važno za Wizzair avio kartu Budimpešta Napulj: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene. WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi. Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik

Wizzair avio karte RT Budapest (Madjarska) Naples (Italija) od 30 RSD
Avio karte

Avio karte

od 31 EUR

Niš Salzburg Air Serbia po ceni od 31 eur


Iz Niša za Salzburg možete leteti Air Serbia avio kompanijom po ceni jednog pravca od 31 eur. U cenu su uključene sve aerodromske takse. Da biste dobili ovu cenu potrebno je da kartu kupite na vreme, jer je broj mesta po ovoj ceni ograničen.

Dozvoljeni prtljag: samo ručni do 8 kg -  moguće je uraditi doplatu za bagažni prtljag.

Kako rezervisati Niš Salzburg Air Serbia avio kartu?

Online rezervaciju možete uraditi na stranici Niš Salzburg Air Serbia

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko rezervacije avio karte posetite stranici: Kako rezervisati Niš Salzburg Air Serbia

Savetujemo Vam da kupite putno osiguranje, kako bi Vaše putovanje bilo bezbrižnije.

Da li ste znali da je Mocart rodjen u Salzburgu? Za Mocarta se ne zna ni gde je sahranjen (jer je umro siromašan), niti kako je tačno izgledao.Svaki njegov portret je izgledao drugačije. 

Rezevišite najjeftiniju avio kartu iz Niša za Salzburg Air Srbijom i uzivajte u prelepom Salzburgu.

INFOBOX[7] INFOBOX[83]

Avio karte OW Nis (Srbija) Salzburg (Austria) od 31 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111

WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarajndhoven

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na liniji Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Priuštite sebi, uz jeftinu Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven putovanje u Holandiju i prelepi Ajndhoven. Uz uštedu novca za Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven omogućite sebi obilazak Van Abbemuseum-a (muzej Pabla Pikasa), Dippie Doe zabavnog parka ili Philips Historical Products-a. Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven možete kupiti u Resavskoj 11 ili rezervisati na broj telefona 011/32-23-111. Website www.JeftineAvioKarte.rs Wizz Air avio karta Temišvar Ajndhoven Vam žele lep provod u Ajndhovenu.

Rezervišite hotelski smeštaj u Ajndhovenu

BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Ajndhoven:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Ajndhoven
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Ajndhoven: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Ajndhoven: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar Ajndhoven:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na  011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
INFOBOX[51]INFOBOX[78]

WIZZAIR AVIO KARTE 011/32-23-111 OW Timisoara (Rumunija) Ajndhoven (Holandija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar London od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

wizzairaviokartatemišvarlondon

Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar London po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Osmislite sebi izlet, uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar London, u jednu od najatraktivnijih svetskih prestonica-LondonWizz Air avio karta Temišvar London Vam omogućava da posetite Big Ben, London tauer, Trafalgar skver, Hajd park... London Vam nudi zaista mnogo mogućnosti. Vašu Wizz Air avio karta Temišvar London možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu-ulica Resavska 11. Wizz Air avio karta Temišvar London i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele dobar provod u Londonu!

Rezervišite hotelski smeštaj u Londonu


Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Temišvar London:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar London:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar London
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar London: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar London: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.
INFOBOX[52]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) London (Velika Britanija) od 32 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 32 EUR

  WIZZAIR AVIO KARTA IZ NIŠA ZA BAZEL PO CENI OD 32  
Uslovi avio karte Niš Bazel - Wizzair:

Period prodaje Niš Bazel avio karte: do daljnjeg
Relacija: avio karta Niš Bazel, jedan pravac
U cenu su uključene sve aerodromske takse. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen. 
Avionska karta se plaća u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke.
Dozvoljeni prtljag na Wizzairu: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. 

Niš Bazel avio karte

Kupovina Wizzair avio karte iz Niša za Bazel:

1.Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232 321.
2.Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili nam pošaljite email office@jeftineaviokarte.rs sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.
3.U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h
Čekiranje iz Niša za Bazel - Wizzair Niš: Ukoliko kupujete kartu Wizzair iz Niša za Bazel u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Važne informacije za Wizzair letove:
- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke  na dan izdavanja karte;
- Service taksa za izdavanje avionskih karata WizzAir-a  je od 2.000,00rsd (osim u promo periodu)
- ručni prtljag dimenzija do 40x30x20cm se ne naplaćuje.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:   Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Važno: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti  osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene.
WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi.
Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik.
INFOBOX[84]

Wizzair avio karte OW Nis (Srbija) Basel (Švajcarska) od 32 EUR
Wizzair avio karte

Wizzair avio karte

od 32 EUR

                           WIZZAIR AVIO KARTA IZ NIŠA ZA MALME PO CENI OD 32  

ZA KUPOVINU NIŠ MALME POZOVITE NAS ZA KUPOVINU NA 011/32-23-111

Uslovi avio karte Niš Malme - Wizzair:

Period prodaje Niš Malme: do daljnjeg
Relacija: avio karta Niš Malme, jedan pravac
U cenu su uključene sve aerodromske takse. Broj mesta po ovoj ceni je ograničen. 
Avionska karta se plaća u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke.
Dozvoljeni prtljag na Wizzairu za avion Niš Malme: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. 

Wizzair avio karta iz Niša za Malme


Kupovina Wizzair avio karte iz Niša za Malme avion:

1.Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232 321.
2.Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili nam pošaljite email office@jeftineaviokarte.rs sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.
3.U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h
Čekiranje iz Niša za Malme - Wizzair Niš: Ukoliko kupujete kartu Wizzair iz Niša za  Malme u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.
Rezervacija Wizzair avio karte iz Niša za  Malme
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Važne informacije za Wizzair letove iz Niša za Malme:
- rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun;
- plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po prodajnom kursu Unicredit Banke  na dan izdavanja karte;
- Service taksa za izdavanje avionskih karata WizzAira  je od 2.000,00rsd (osim u promo periodu)
- ručni prtljag dimenzija do 40x30x20cm se ne naplaćuje.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:   Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om iz Niša za Malme možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Važno: Sva plaćanja od strane nas ka Wizzairu se obavljaju kompanijskom kreditnom karticom, te će uplata biti obradjena preko medjunarodnog sistema za obradu plaćanja karticama. U slučaju kada je Wizzair naveo finalnu cenu u nekoj drugoj valuti  osim EUR, GBP naplaćeni iznos će se razlikovati od finalne cene u potvrdi rezervacije koja nije prebačena u valutu EUR, GBP zbog razlike o konveriziji valute koje potiču od medjunarodnog sistema za obradu kartica. Da bi se izbegle ove neprijatnosti, Iz tog razloga sve cene je potrebno prebaciti u Eure.Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Wizzair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene.
WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti. Wizz Air leti do preko 60 gradova u Evropi.
Airbus-ovi avioni A320 čine jedini tip aviona u floti Wizz Air-a. Svi avioni imaju identičnu putničku kabinu. Kapacitet aviona je 180 sedišta raspoređenih u jedinstvenu putničku kabinu ekonomske klase. Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Wizzairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik.
INFOBOX[80]

Wizzair avio karte OW Nis (Srbija) Malmo (Švedska) od 32 EUR
Wizzair

Wizzair

od 32 EUR

                                                      WIZZAIR AVIO KARTE IZ TUZLE

                                                              WIZZAIR AVIO KARTE TUZLA-AJNDHOVEN-TUZLA 


Cena  Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven-za jedan pravac kreće se od 32 eur

a za povratnu Wizzair avio kartu na relaciji Tuzla-Ajndhoven-Tuzla od 49 eur

 

U cenu Wizzair avio karte uračunat je  samo mali kabinski prtljag do 7 kg maksimalnih dimenzija 40x30x20 cm koji mora stati istpod vaseg sedišta.


Ukoliko Vam je potreban dodatni prtljag na Wizzair-u  može se  uraditi doplata prtljaga

do velikog kabinskog prtljaga ili doplata prtljaga koji ide u bagaž do 23 kg ili 32 kg

 

 Za Wizzair avio karte nije moguća rezervacija i potrebno je kupiti avio kartu nekoliko meseci unapred kako bi dobili sto povoljniju cenu. Broj mesta po najjeftinoj ceni je ograničen.

Red letanja Wizzair iz Tuzle za Ajndhoven do 25 marta 2017

Utorkom i subotomm u 07:30h sleće se u 09:50

Red letanja Wizzair iz Ajndhovena zaTuzlu do 25mart 2017

Utorkom i subotom u 10.20  sleće se u 12:30

Red letanja Wizzair iz Tuzle za Ajndhoven od 28marta 2017

Utorkom i subotom u 11.45 sleće se u 14:00

Red letanja Wizzair iz Ajndhovena za Tuzlu od 28marta 2017

Utorkom i subotom u 14.30 sleće se u 16:35

 Kupovina Wizzair avio karata iz Tuzle za Ajndhoven je moguća na sledece načine

1.      Preko interneta na www.wizzair.com Podrška klijenata koji kupuju avio karte preko interneta iz Srbije je isključivo putem telefona 0900 232321

2.      Preko Banke ili računa firme. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefona 011/32-23-111 i informišete se o ceni Wizzair avio karte ili pošaljite email na office@jeftineaviokarte.rs

sa: datumom polaska/povratka, imenima putnika kao na pasosu, kontaktu teleefona, informaciji da li želite da doplatite prtljag.

3.      U gotovini Resavska 11, Beograd od 09:00h – 17:00h

Čekiranje: Ukoliko kupujete kartu Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven  u gotovini ili preko računa besplatno ćemo Vas čekirati.

Taksa za izdavanje Wizzair avio karte na realciji Tuzla-Ajndhoven  za plaćanje u gotovini ili preko računa iznosi  2.000 din po osobi

Stranica je informativnog karaktera i ne sadrži cene već samo informacije na koji način možete uplatiti Wizzair avio kartu.

INFOBOX[78]

Wizzair RT Tuzla (Bosna i Hercegovina) Ajndhoven (Holandija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Temišvar Bari od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartatemišvarbari


Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Temišvar Bari po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Temišvar Bari posetite grad Svetoga Nikole-Bari. Šetajte pored Jadrsndkog mora sa italijanske strane, pošto ste jeftino kupili Wizz Air avio karta Temišvar Bari iskoristite preostali novac za posetu Arheološkog muzeja ili planetarijuma...Wizz Air avio karta Temišvar Bari možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Provedite kvalitetno vreme u Bariju uz Wizz Air avio karta Temišvar Bari.

Rezervišite hotelski smeštaj u Bariju

Wizzair avio karta Temišvar Bari:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Temišvar Bari:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Temišvar Bari
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Temišvar Bari: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Temišvar Bari: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu Wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Timisoara (Rumunija) Bari (Italija) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Niš Bazel od 32 eur sa svim taksama! 

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Wizz Air avio karta Niš Bazel

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Niš Bazel po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!
Otputujte, uz 
Wizz Air avio karta Niš Bazel, u Švajcarsku, zemlju sireva i čokolade. Wizz Air avio karta Niš Bazel koju možete kupiti preko sajta www.JeftineAvio karte.rs će Vam omogućiti da uživate u čarima Bazela-grada švajcarske aristokratije, nemačkog baleta i francuske romantike. Vašu Wizz Air avio karta Niš Bazel  možete kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Resavska 11. Wizz Air avio karta Niš Bazel i Vaše www.JeftineAvio karte.rs žele Vam srećan put!

Wizzair avio karta Niš Bazel

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h -17h,subotom:od 09h - 14h
BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

 Rezervišite hotelski smeštaj u Bazelu:


Uslovi Wizz Air avio karte Niš Bazel:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Bazel
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20xcm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Bazel: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Bazel: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.
Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

INFOBOX[52]INFOBOX[84]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Basel (Švajcarska) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Niš Malme od 32 eur sa svim taksama!


  Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karteLow cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude Wizz Air avio karta Niš Malme po ceni od 32 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu!   
Posetite Švedsku,i uz jeftinu Wizz Air avio karta Niš Malme   upoznajte zemlju prelepe prirode, urbanih gradova i ljudi. Upoznajte Švedsku iz Malmea, najjužnijeg i najpoželjnijeg grada za život u Švedskoj.Nezaboravne zabave uz jeftinu Wizz Air avio karta Niš Malme  u gradu kulture. Blizina Kopenhagena preko Eresundskog mosta. Wizz Air avio karta Niš Malme može biti Vaša pozivom na broj telefona 011/32-23-111, a takođe je možete kupiti i dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, ulica Resavska 11. Wizz Air avio karta Niš Malme i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam žele lep provod u Malmeu!

Rezervišite hotelski smeštaj u Malmeu:

Wizzair avio karta Niš Malme

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte: u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Wizzair letovi za Malme ( aerodrom udaljen oko 28 km od centra grada),

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Malme:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Malme
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Malme: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Malme: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Broj mesta je ograničen.Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]INFOBOX[80]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Malmo (Švedska) od 32 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 32 EUR

Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž od 32 eur !!!


Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


wizzairaviokartabudimpeštakluž


Low cost avio komapnija Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Budimpešta Kluž po ceni od 32 eur sa svim taksama u jednom pravcu! Uz Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž upoznajte Kluž, grad multikulturalnosti, pre svega zbog mađarske nacionalne manjine koje u ovom očaravajućem Transilvanskom gradu ima oko 60000.Grad studenata, pored bogatog noćnog života koji sebi nožete priuštiti kupovinom Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž, nudi i obilazak kulturnih znamenitosti i atrakcija poput Palate pravde, crkve Svetog Arhanđela Mihaila ili Mađarskog pozorišta iz 1792. godine. Rezervaciju i kupovinu Vaše Wizz Air avio karta Budimpešta Kluž možete obaviti pozivom na broj telefona 011/32-23-111. Želimo VAm srećan put!

Rezervišite hotelski smeštaj u Klužu

Wizzair avio karta Budimpešta Kluž:

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust

Uslovi Wizz Air avio karte Budimpešta Kluž:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Budimpešta Kluž
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Budimpešta Kluž: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Budimpešta Kluž: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:


1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[51]

WIZZAIR AVIO KARTE OW Budapest (Madjarska) Cluj Napoca (Rumunija) od 32 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte Temišvar Bolonja

Cena povratne karte od 33 eur

Kupite avio karte Temišvar Bolonja na vreme i uštedite novac.

Cena povratne avio karte Temišvar Bolonja kreće se od 33 eur. cene su sa svim taksama i ručnim prtljagom dimenzija 40x30x20cm

Za Wizzair ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah. Broj mesta po ovim cenama za Wizz air avio karte Temišvar Bolonja je ograničen.

Više o Wizzair destinacijama možete naći na našoj stranici: Wizzair letovi iz Temišvara

INFOBOX[52]

Wizz Air avio karte Temišvar Bolonja


Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Bologna (Italija) od 33 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte Temišvar Bari

Cene od 33 eur za povratnu kartu sa svim taksama

011/ 32 23 111


U cenu Wizz Air avio karte Temišvar Bari uključene su sve takse i kabinski prtljag dimenzija 40x30x20cm. Za low cost avio kompaniju Wizzair  ne postoji rezervacija već se karte kupuju odmah. Broj mesta po ovim cenama za Wizz Air avio karte Temišvar Bari je ograničen.

Da biste pronašli avio karte po najnižim cenama, potrebno je kupovati avio karte nekoliko meseci ranije.

INFOBOX[51]


wizzairaviokartetemišvarbari

Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Bari (Italija) od 33 EUR
Wizzair

Wizzair

od 33 EUR

Wizzair avio karte iz Temišvara za Frankfurt Han

Cene od 33 EUR za povratnu kartu

Pozovite nas na  011/32 23 111

Želite jeftine avio karte za Frankfurt? Wizzair avuio kompanija leti  iz Temišvara za Frankfurt Han po ceni od 33eur. U cenu avio karte iz Temišvara za Frankfurt Han po ceni od 33eur. su uključene sve takse i ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen. Da biste dobili avio karte iz Temišvara za Frankfut Han potrebno je  da kupujete karte nekoliko meseci ranije.

Više o Wizzair destinacijama možete naći na našoj stranici: Wizzair letovi iz Temišvara

INFOBOX[51]

Rezervacija hotelskog smeštaja u Franfurtu i Temišvaru

INFOBOX[53]


Wizzair RT Timisoara (Rumunija) Frankfurt (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Niš Dortmund od 33 eur sa svim taksama!

Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte

Wizz Air avio karta Niš Dortmund        

Low cost avio kompanija Wizz Air i portal www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Niš Dortmund po ceni od 33 eur sa svim plaćenim taksama u jednom pravcu! Uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Dortmund  posetite Dortmund-zelenu metropolu Severne Rajne-Vestfalije. Nekada grad piva i čelika, a danas fudbala i visoke tehnologije! Uživajte uz povoljnu cenu Wizz Air avio karta Niš Dortmund  u nemačkim specijalitetima i kulturi. Vašu Wizz Air avio karta Niš Dortmund možete kupiti ili rezervisati pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Resavska 11.  Wizz Air avio karta Niš Dortmund može biti Vaša po najpovoljnijoj ceni kupovinom preko sajta www.JeftineAvioKarte.rs. Želimo Vam srećan put!

Wizzair avio karta Niš Dortmund

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na  011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h
BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE!  

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Rezervišite hotelski smeštaj u Dortmundu:

Uslovi Wizz Air avio karte Niš Dortmund:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Niš Dortmund
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Niš Dortmund: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Niš Dortmund: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.
Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Plaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine kart

Broj mesta je ograničen.
Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

INFOBOX[52]INFOBOX[74]WIZZAIR AVIO KARTE OW Nis (Srbija) Dortmund (Nemačka) od 33 EUR
WIZZAIR AVIO KARTE

WIZZAIR AVIO KARTE

od 33 EUR

Wizz Air avio karta Tuzla Bilund od 33 eur od maja!!     

 Pozovite nas za kupovinu 011/32-23-111     Više na Wizz Air avio karte


Low cost avio kompanija Wizz Air i website www.JeftineAvioKarte.rs Vam nude avio karte na relaciji Wizz Air avio karta Tuzla Bilund po ceni od 33 eur u jednom pravcu sa svim plaćenim taksama!  Da li želite da se vratite u detinjstvo i sklapate igračke kao nekad? Ukoliko želite svojoj deci da uz jeftinu Wizz Air avio karta Tuzla Bilund obezbedite događaj kog će se sećati celoga života predlažemo Vam putovanje u kraljevstvo Lego kocki. Wizz Air avio karta Tuzla Bilund od 33 eur i portal www.JeftineAvioKarte.rs   Vam mogu ispuniti ovo bajkovito putovanje. Vašu  Wizz Air avio karta Tuzla Bilund možete rezervisati i kupiti pozivom na broj telefona 011/32-23-111 ili dolaskom u našu poslovnicu u ulici Resavska 11, Beograd.  Na Vama je da pustite mašti na volju i uz Wizz Air avio karta Tuzla Bilund utonete u lepotu Lego kocki i čari Bilunda, prelepog Danskog grada.


Rezervišite hotelski smeštaj u Bilundu:

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.

Uslovi Wizz Air avio karte Tuzla Bilund:
Period prodaje: do daljnjeg
Relacija: Wizzair avio karta Tuzla Bilund
Dozvoljena težina prtljaga: Ako je veličina vašeg prtljaga 40x30x20cm ili manja težine do 10kg, možete besplatno da ga unesete u avion Wizzair-a. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Za svaki dodatni komad prtljaga, naplaćuju se dodatne naknade.
Refundacija avio karte Tuzla Bilund: refundacija nije dozvoljena
Rezervacija Wizzair karte Tuzla Bilund: Rezervaciju je moguće uraditi samo ukoliko je kupovina karte minimum 15 dana pre puta.

Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popust.

Broj mesta je ograničen.

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji, s toga prodaju nije moguće uraditi telefonom, već isključivo dolaskom kod nas u agenciju ili uplatom na račun.

Wizzair avio karta Tuzla Bilund

Ukoliko plaćate Wizzair avio karte : u gotovini, preko računa, na rate čekovima možete kontaktirati:
Wizzair avio karte na 011/32-23-111
Resavska 11, Beograd.
Radno vreme:Pon-Pet. od 09h - 17h,subotom:od 09h - 14h

 BESPLATNO ČEKIRANJE ZA SVE KUPCE! 
Kupite svoju Wizzair avio kartu na vreme i uštedite novac.  Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Planirajte svoje putovanje na vreme i ostvarite popustPlaćanje Wizzair avio karte:

1. U GOTOVINI - potrebno je doći u našu poslovnicu Resavka 11, Beograd  od 09:00h - 17:00h časova radnim danima ili od 09:00h - 14:00h subotom. Nedelja je neradan dan. 

2. PREKO RAČUNA - možete nas kontaktirati na 011/32-23-111 ili pošaljite nam na email office@jeftineaviokarte.rs:datume putovanja, imena putnika, informaciju koliko prtljaga želite da nosite sa sobom.

3. PREKO INTERNETA - plaćanje kredit karticom direktno na sajtu www.wizzair.com. Kontakt za kupovinu wizzair avio karata preko interneta je isključivo 0900 232 321.

4. ČEKOVIMA GRADJANA - na rata čekovima.Dinamika plaćanja čekovima gradjana:

VI Rata plaćanja čekovima: I Rata odmah, ostale rate jednake svaki naredni mesec.

Rezervacija Wizzair avio karte:

Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju WizzAir ne postoji,osim ukoliko je putovanje 15 dana pre kupovine karte.
Sve dodatne naknade (za prtljag, čekiranje na aerodromu, bukiranje sedišta) možete pogledati na linku:  Naknade za usluge

Uslove putovanja WizzAir-om možete pročitati ovde:  opsti uslovi putovanja wizz air.pdf
INFOBOX[52]


WIZZAIR AVIO KARTE OW Tuzla (Bosna i Hercegovina) Billund (Danska) od 33 EUR

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.