Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Napomena o privatnosti podataka

Pravila zaštite privatnosti

JeftineAviokarte shvataju da Vi vodite ra─Źuna o tome kako se koriste i kako se raspola┼że Va┼íim li─Źnim podacima.  JeftineAviokarte cene Va┼íe poverenje i uveravamo Vas da ─çe se s Va┼íim podacima postupati vrlo pa┼żljivo i oprezno. Ova Pravila opisuju na┼íu za┼ítitu Va┼íih podataka i privatnosti podataka uop┼íte. Posetom sajta www.JeftineAviokarte prihvatate pravila koja su obja┼ínjena u ovim Pravilima o za┼ítiti privatnosti.

JeftineAviokarte se obavezuju da ─çe ─Źuvati privatnost li─Źnih podataka svih na┼íih kupaca i ostalih partnera, u skladu sa Zakonom o za┼ítiti li─Źnih podataka..
Koje li─Źne podatke o Vama i ostalim kupcima prikuplja  JeftineAviokarte?

Podaci koje skupljamo od kupaca i korisnika sajta www.JeftineAvioKarte.rs poma┼żu nam da prilagodimo i personaliziramo sadr┼żaje i sve vreme pobolj┼íavamo na┼íe usluge i time ─Źinimo Va┼íu kupovinu ┼íto ugodnijom. Podaci koje prikupljamo su:

Informacije koje nam Vi dajete:

JeftineAviokarte dobija podatke koje Vi upi┼íete na web sajtu www.JeftineAvioKarte.rs  ili nam ih date na bilo koji drugi na─Źin. Vi sami mo┼żete odabrati da ne date neke podatke, ali tada smanjujete mogu─çnost da Vam pru┼żimo mnoge mogu─çnosti na┼íeg sajta. JeftineAviokarte koristi informacije koje ste nam Vi dali za svrhe kao ┼íto su odgovaranja na Va┼íe zahteve, pobolj┼íanje Va┼íih iskustava kupovine u budu─çnosti, unapredjenje na┼íeg sajta, te komunikacije s Vama.

Ve─çinu ovakvih podataka predajete kada pretra┼żujete sadr┼żaje, kupujete avio karte ili hotelski sme┼ítaj, postavljate komentare ili komunicirate sa na┼íim call centrom, predajete podatke o firmi kada pla─çate usluge. Kao rezultat ovih akcija Vi nam mo┼żete dati informacije kao ┼íto su Va┼íe ime, adresa, telefonske brojeve, brojeve paso┼ía, informacije o drugim osobama za koje uslu┼żno kupujete avio karte i hotelski sme┼ítaj uklju─Źuju─çi adresu,telefonske brojeve,brojeve pasosa itd.

Automatske informacije

JeftineAviokarte primaju odredjene informacije uvek kada pristupate na┼íem sajtu. Na primer, kao mnogi sajtovi, koristimo cookie-je i tako prikupljamo odredjene informacije kada Va┼í browser pristupi sajtu www.JeftineAviokarte.rs.veliki broj kompanija pru┼ża alate izradjene za posebnu svrhu anonimnog pretra┼żivanja web-a.

Primeri informacija, koje prikupljamo ili mo┼żemo prikupljati te analiziramo uklju─Źuju:

    Internet protocol (IP) adresu koju koristite za spajanje Va┼íeg kompijutera na internet

    Email adresu

    informacije o ra─Źunaru i web browseru kao ┼íto su tip browsera i verzija

    celi Uniform Resource Locator (URL) koliko klikova  kroz i od na┼íeg web sajta, uklju─Źuju─çi datum i   vreme
    broj cookie-a
    stranice koje ste gledali,koliko ste se zadr┼żavali na njima
   
    telefonski broj s kojeg ste pozivali na┼í call centar

Prilikom poseta sajta www.JeftineAvioKarte.rs mo┼żemo koristiti softverske alate kao ┼íto je JavaScript kako bismo prikupljali informacije o poseti, uklju─Źuju─çi vreme tra┼żenja stranica, gre┼íke prilikom pregleda stranica i downloadiranja, du┼żina pregleda odredjenih stranica i metode za odlazak sa stranice web sajta.

E-mail komunikacije
Kako bismo postigli ve─çu korisnost i interesantnost e-mail komunikacija, ponekad znamo zatra┼żiti potvrdu kada otvorite e-mail poruku.

Informacije o na┼íim kupcima i firmama, ostalim partnerima i drugim klijentima veoma su bitan deo na┼íeg posla. JeftineAviokarte se ne bavi ustupanjem tih informacija drugim zainteresovanim stranama.  JeftineAviokarte pru┼ża informacije o kupcima isklju─Źivo samo na na─Źine opisane u nastavku.

Povezane firme i osobe ─Źije poslove ne kontroli┼íe  JeftineAviokarte:

JeftineAviokarte usko saradjuju sa firmama koje joj pru┼żaju usluge web trgovine.

Tre─çe osobe koje pru┼żaju usluge u sklopu  JeftineAviokarte:
U radu sa www.JeftineAviokarte.rs saradjujemo sa vi┼íe saradnika  pravnih i fizi─Źkih lica kako bismo izvr┼íili odredjene poslove. Primeri mogu uklju─Źivati ispunjavanje porud┼żbina, izdavalje avio karata i hotelskog sme┼ítaja, slanje e-maila,brisanje ponavljaju─çih informacija iz liste kupaca, analiza podataka, pru┼żanje usluga marketinga. Takve tre─çe osobe imaju (─Źesto limitirani) pristup informacijama kako bi mogli obavljati svoje funkcije, ali ih ne smeju koristiti za druge svrhe.

Za┼ítita  JeftineAviokarte i drugih:
JeftineAviokarte mo┼że pru┼żiti informacije o korisniku kada je to propisano zakonom ili odredjeno odlukom nadle┼żnog tela te kada je potrebno primeniti ove uslove kori┼í─çenja i/ili radi sigurnosti sajta www.JeftineAviokarte.rs i na┼íih korisnika. Ovo mo┼że uklju─Źivati razmenu informacija s drugim firmama i organizacijama za za┼ítitu od prevare i smanjenja rizika. Naravno,ovo ne uklju─Źuje prodaju, iznajmljivanje ili otkrivanje li─Źnih podataka na bilo koji drugi na─Źin za svrhe komercijalne upotrebe i u svrhu povrede obaveza navedenih u ovim pravilima za┼ítite privatnosti.


Kakve su moje opcije izbora u pru┼żanju informacija?
Vi uvek mo┼żete odabrati da ne pru┼żite informacije, iako one mogu biti nu┼żne za zaklju─Źenje kupovine ili za pristup do narednih funkcija  na sajtu www.JeftineAviokarte.rs

Uslovi korišćenja, napomene i revizije
Za uslove kori┼í─çenja  www.JeftineAviokarte.rs ili bilo koje firme koja radi u sklopu  JeftineAviokarte, merodavni su ovi uslovi kori┼í─çenja i pravila za┼ítite privatnosti. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme oko privatnosti  JeftineAviokarte, molimo Vas da nas kontaktirate sa detaljnim informacijama, kako bismo Vam mogli probati pomo─çi i razre┼íiti  nedoumice.

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.