Avio karte

  • Odrasli (25+ god)
  • Omladinci (12 24 god.)
  • Deca (2 11 god.)
  • Beba (0 23 meseca)
  • Plaćanje: preko računa Banke/pošte, gotovina Resavska 11 Bgd, do 6 rata čekovima, Visa ili Master kreditnom karticom
  • Za firme: nakon plaćanja dostavićemo Vam fakturu u SEF.

AVIO KARTA ZA CHICAGO - NA 6 RATA ČEKOVIMA

Potrebna Vam je najjeftinija avio karta i hotel za Chicago?

Sada je lako naci pravu avio kartu za Chicago. U rezervacionoj masci  ukucajte u odrediste Chicago, datum odlaska/povtatka i dobicete najniže internet cene za Vase datume. Ukoliko želite da kupite Avio kartu za  Chicago uradite rezervaciju u samo par koraka.

Aerodrom u Chicagu - O Hare International (ORD)

Jedna od zanimljivosti na aerodromu O Hare International je ta sto unutar termilana dok putnici se odmaraju ispijajuci kafu, cetvoronozne zivotinje oko aerodroma pasu travu.Aerodrom O Hare je uveo odrzavanje prirodnog travnjaka uz pomoc koza, magaraca i ovaca.Zivotinje koje nadzire pastir imaju zadatak da 120 hektara zamljista oko aerodroma ucine urednim.




Rezervisite svoju avio kartu za Chicago na JeftineAvioKarte.rs

www.JeftineAvioKarte.rs vam nude da pretrazite sve avio kompanije po internet cenama i pronadjete najbolju cenu i letove za Chicago. Ukoliko imate bilo kave nedoumice nasi operateri Vam stoje na usluzi da vam pomognu u pronalazenju najbolje avio karte za Chicago.

Važna pitanja avio karta Beograd Čikago

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Čikago?

Iz Beograda za Čikago možete leteti avio kompanijama Air Serbia, Lufthansa, Turkish airlines,Lot, Austrian airlines itd..

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Čikago?

Avio karte za Čikago je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Čikago?

Avio karte za Čikago možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Čikago?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.