Ryanair iz Niša Srbije avio karte

RYANAIR LETOVI IZ NIŠA, SRBIJA AVIO KARTE NA 011/32-23-111

Ryanair letovi iz Niša, Srbija - Aerodom Niš letovi


LET NIŠ MALTA   - red letenja: ponedeljak i subota. Od aprila ponedeljak i petak 
LET NIŠ MILANO  (aerodrom Bergamo)  - trenutno ne leti
LET NIŠ STOKHOLM  (aerodrom Arlanda)  red letenja za mart petak i nedelja, od aprila ponedeljak, četvrtak. Od novembra do marta ne leti
LET NIŠ KRF - od juna do kraja oktobra petkom i nedeljom.
LET NIŠ BEČ- red letenja: u aprilu utorak, četvrtak, petak, subota. Od maja utorak, četvrtak i petak.

* RED LETENJA JE PODLOŽAN PROMENAMA

Plaćanje Ryanair avio karata:

 • Platnom karticom na našem sajtu www.jeftineaviokarte.rs
 • U gotovini - poslovnica Resavska 11, Beograd 
 •  Preko računa Banke ili pošte 
 •  Do 5 rata čekovima 

Rezervacija Ryanair avio karte iz Niša, Srbije

 • Rezervacija avionskih karata za low cost avio kompaniju Ryanair avio karte ne postoji, već se odmah karte kupuju.

Prtljag na Ryanairu za letove iz Niša,Srbije

 • Dozvoljeni kabinski prtljag:jedna mala torba dimenzija 40cmx20cmx25cm, koju je moguće besplatno uneti u avion i ona mora stati ispod sedišta ispred Vas.
 • Ukoliko putnik želi da ponese dodatni komad ručnog prtljaga do 10kg, dimenzija 55cmx40cmx20cm mora ga dodatno doplatiti oko 14 eura po pravcu. 
 • Beba ima prava na mala sklopiva kolica. 

Čekiranje Ryanair avio karte iz Niša, Srbije

 • Besplatno Vas čekiramo.Pored elektronske karte, na Ryanairu је potrebno da budete čekirani online kako ne biste platiti čekiranje na aerodromu.Čekiranje je dostupno izmedju 24 sati i 3 sata pre putovanja (i odlaska i povratka). Potrebno je da nas kontaktirate u tom periodu,а u vreme našeg radnog vremena kako bismo Vas besplatno čekirali. Ukoliko se putnici ne jave radi čekiranja, sami snose troškove čekiranja na aerodromu.

Važne informacije za Ryanair letove:

 • Refundacija Ryanair avio karte, kao ni promena datuma avio karte nije dozvoljena. 
 • plaćanje avionskih karata se vrši u dinarima po srednjem kursu NBS na dan izdavanja karte;
 • Service taksa za izdavanje avionskih karata Ryanair  je od 3.540,00rsd po karti. Service taksu nije moguće refundirati ni u jednom slučaju. Obično, što se ranije obavi kupovina, to će cena biti niža, medjutim Ryanair zadržava pravo uvodjenja promotivnih cena izmedju datuma vaše rezervacije i datuma Vašeg putovanja (takve promocije mogu uticati na rutu za koju ste obavili rezervacviju pre datuma dočetka takve promocije). Uvodjenje promotivnih cena Vam ne daje pravo da trazite povraćaj razlike izmedju ukupne cene koju ste platili za rezervaciju i ukupne promotivne cene.Nа Rayanairu lice mladje od 16 godina ne može samo da putuje.Ukoliko putnici poseduju srpski pasoš, on mora trajati minimum 6 meseci od originalnog datuma povratka na karti. Кupac је u obavezi da prilikom kupovine napomene ukoliko je neko od putnika mladji od 16 godina.

Portal JeftineAvioKarte.rs je internet portal za prodaju avio karata turističke agencije VDV d.o.o. Resavska 11, Beograd, PIB: 100831771, OTP 612/2010, IATA 95201901. Prilikom pravljenja rezervacije avio karte Ugovor o putovanja sklapate sa Ryanairom, dok je VDV d.o.o. Posrednik.