Kako da rezervišem avio kartu?

Da biste pronašli jeftinu avio kartu nisu Vam potrebni agenti, već to možete učiniti sami kada god to poželite.Da biste rezervisali avio kartu online neophodno je prvo pretražiti letove. Potrebno je popuniti rezervacionu masku za online rezervaciju avio karte.

U SAMO 2 KORAKA REZERVIŠTE SVOJU AVIO KARTU!

Kada ukucate datum polaska/povratka, poletanje u, sletanje u, odaberete broj osoba koje putuju,  kliknite na pronadji let. Sistem će Vam dati sve opcije koji postoje za tražene letove, od najjeftinije do najskuplje. Važno je izabrati one letove koji vam najviše odgovaraju. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na dugmence "IZABERITE" pored izabranih letova.Cena za izabrane letove se nalazi iznad ponudjenih letova i uključuje sve taxe. Zatim kliknite "REZERVIŠITE".

Sada je neophodno popuniti podatke putnika,ime i prezime,datum rodjenja, email i kontakt telefon, u nekim slučajevima će biti potrebno upisati broj pasosa i važnost pasoša.

Napomena: Imena se upisuju engleskim alfabetom  - umesto slova š - s, ć - c, č - c, đ - d. Strana prezimena i imena koja sadrze  ä, ö, ü, treba pisati onako kako su u dokumentu napisana na engleskom jeziku.Molim Vas upišite u tačne kolone ime i prezime, jer avio kompanije ne dozvoljavaju promene imena i prezimena. Ukoliko ne upišete tačno ime i prezime putnika rezervacija nije validna. Ime i prezime mora biti upisano kao sto je upisano na pasosu putnika. Ukoliko Vam sistem traži srednje ime (neki putnici imaju srednja imena) a vi ga imate u dokumentu upišite ga.Ukoliko nemate srednje ime ostavite kolonu praznu. Srednje ime nije ime majke ili oca.

Izaberite način plaćanja:
  •   Samo rezervacija,plaćanje istoga dana ili maksimalno 24h nakon rezervacije.
  •   Elektronska avio karta, plaćanje odmah kredit karticama
  •   Plaćanje preko računa firme
Prihvatite uslove online rezervacije i Online rezervacija avio karte je uradjena i "ZAVRŠITE REZERVACIJU".

Nakon uradjene rezervacije avionske karte na email ćete dobiti Vašu rezervaciju, zatim email sa obaveštenjem o roku kupovine Vaše avio karte. 
Više o načinima plaćanja avio karte možete pronaći na stranici Plaćanje avionske karte.