Rezervišite online ili pozovite 011/32 23 111

Pretraga avio karata

Povratna   Pravac   Multidestinacije
Poletanje iz *
Polazak *
Sletanje u *
Povratak
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Poletanje iz
Polazak
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa
Verifikacioni kod *

Korisnički servis

Call centar
+381 11 32 23 111
+381 11 63 03 377
Mob. tel:
+381 62 288 110
Email:
office@jeftineaviokarte.rs

Radno vreme
Pon. - Petak: 09:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 14:00
Nedelja: Neradni dan

Kako da kupim avionsku kartu u 2-3 koraka?

Istražujte željene destinacije i platite najnižu cenu koju možemo da Vam ponudimo na našem sajtu www.JeftineAvioKarte.rs

Kako da rezervišem avio kartu?

Da biste pronašli jeftinu avio kartu ili hotel, nisu Vam potrebni agenti, već to možete učiniti sami kada god to poželite.Da biste rezervisali avio kartu online neophodno je prvo pretražiti letove. Potrebno je popuniti masku za online rezervaciju avio karte koja se nalazi sa leve strane sajta JeftineAvioKarte.rs.

U SAMO 2 KORAKA REZERVIŠTE SVOJU AVIO KARTU!

Kada ukucate datum polaska/povratka, poletanje u, sletanje u, odaberete broj osoba koje putuju, upišete verifikacioni kod kliknite na pronadji let. Sistem će Vam dati sve opcije koji postoje za tražene letove, od najjeftinije do najskuplje. Važno je izabrati one letove koji vam najviše odgovaraju. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na dugmence "IZABERITE" pored izabranih letova.Cena za izabrane letove se nalazi iznad ponudjenih letova i uključuje sve taxe. Zatim kliknite "REZERVIŠITE".


Sada je neophodno popuniti podatke putnika,ime i prezime,datum rodjenja, email i kontakt telefon, u nekim slučajevima će biti potrebno upisati broj pasosa i važnost pasoša.

Napomena: Imena se upisuju engleskim alfabetom  - umesto slova š - s, ć - c, č - c, đ - d. Strana prezimena i imena koja sadrze  ä, ö, ü, treba pisati onako kako su u dokumentu napisana na engleskom jeziku.Molim Vas upišite u tačne kolone ime i prezime, jer avio kompanije ne dozvoljavaju promene imena i prezimena. Ukoliko ne upišete tačno ime i prezime putnika rezervacija nije validna. Ime i prezime mora biti upisano kao sto je upisano na pasosu putnika. Ukoliko Vam sistem traži srednje ime (neki putnici imaju srednja imena) a vi ga imate u dokumentu upišite ga.Ukoliko nemate srednje ime ostavite kolonu praznu. Srednje ime nije ime majke ili oca.

Izaberite način plaćanja:

   *  Samo rezervacija,plaćanje istoga dana ili maksimalno 24h nakon rezervacije.

  *

  *

Prihvatite uslove online rezervacije i Online rezervacija avio karte je uradjena i "ZAVRŠITE REZERVACIJU".

Nakon uradjene rezervacije avionske karte na email ćete dobiti Vašu rezervaciju, zatim email sa obaveštenjem o roku kupovine Vaše avio karte.

Više o načinima plaćanja avio karte možete pronaći na stranici Plaćanje avionske karte

 

Zaštita Vaše privatnosti

Naši klijenti uživaju potpunu zaštitu privatnosti. Informišite se više o tome ...

Newsletter

Provera avio karte

Proverite status Vaše avio karte za nekoliko trenutaka putem našeg servisa.