Napomena o privatnosti podataka

Pravila zaštite privatnosti

JeftineAviokarte shvataju da Vi vodite računa o tome kako se koriste i kako se raspolaže Vašim ličnim podacima.  JeftineAviokarte cene Vaše poverenje i uveravamo Vas da će se s Vašim podacima postupati vrlo pažljivo i oprezno. Ova Pravila opisuju našu zaštitu Vaših podataka i privatnosti podataka uopšte. Posetom sajta www.JeftineAviokarte prihvatate pravila koja su objašnjena u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.

JeftineAviokarte se obavezuju da će čuvati privatnost ličnih podataka svih naših kupaca i ostalih partnera, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka..
Koje lične podatke o Vama i ostalim kupcima prikuplja  JeftineAviokarte?

Podaci koje skupljamo od kupaca i korisnika sajta www.JeftineAvioKarte.rs pomažu nam da prilagodimo i personaliziramo sadržaje i sve vreme poboljšavamo naše usluge i time činimo Vašu kupovinu što ugodnijom. Podaci koje prikupljamo su:

Informacije koje nam Vi dajete

JeftineAviokarte dobija podatke koje Vi upišete na web sajtu www.JeftineAvioKarte.rs  ili nam ih date na bilo koji drugi način. Vi sami možete odabrati da ne date neke podatke, ali tada smanjujete mogućnost da Vam pružimo mnoge mogućnosti našeg sajta. JeftineAviokarte koristi informacije koje ste nam Vi dali za svrhe kao što su odgovaranja na Vaše zahteve, poboljšanje Vaših iskustava kupovine u budućnosti, unapredjenje našeg sajta, te komunikacije s Vama.

Većinu ovakvih podataka predajete kada pretražujete sadržaje, kupujete avio karte ili hotelski smeštaj, postavljate komentare ili komunicirate sa našim call centrom, predajete podatke o firmi kada plaćate usluge. Kao rezultat ovih akcija Vi nam možete dati informacije kao što su Vaše ime, adresa, telefonske brojeve, brojeve pasoša, informacije o drugim osobama za koje uslužno kupujete avio karte i hotelski smeštaj uključujući adresu,telefonske brojeve,brojeve pasosa itd.

Automatske informacije

JeftineAviokarte primaju odredjene informacije uvek kada pristupate našem sajtu. Na primer, kao mnogi sajtovi, koristimo cookie-je i tako prikupljamo odredjene informacije kada Vaš browser pristupi sajtu www.JeftineAviokarte.rs.veliki broj kompanija pruža alate izradjene za posebnu svrhu anonimnog pretraživanja web-a.

Primeri informacija, koje prikupljamo ili možemo prikupljati te analiziramo uključuju:

  • Internet protocol (IP) adresu koju koristite za spajanje Vašeg kompijutera na internet
  • Email adresu
  • Informacije o računaru i web browseru kao što su tip browsera i verzija
  • celi Uniform Resource Locator (URL) koliko klikova  kroz i od našeg web sajta, uključujući datum i  vreme  broj cookie-a
  • stranice koje ste gledali,koliko ste se zadržavali na njima
  • telefonski broj s kojeg ste pozivali naš call centar
Prilikom poseta sajta www.JeftineAvioKarte.rs možemo koristiti softverske alate kao što je JavaScript kako bismo prikupljali informacije o poseti, uključujući vreme traženja stranica, greške prilikom pregleda stranica i downloadiranja, dužina pregleda odredjenih stranica i metode za odlazak sa stranice web sajta.

E-mail komunikacije

Kako bismo postigli veću korisnost i interesantnost e-mail komunikacija, ponekad znamo zatražiti potvrdu kada otvorite e-mail poruku.

Informacije o našim kupcima i firmama, ostalim partnerima i drugim klijentima veoma su bitan deo našeg posla. JeftineAviokarte se ne bavi ustupanjem tih informacija drugim zainteresovanim stranama.  JeftineAviokarte pruža informacije o kupcima isključivo samo na načine opisane u nastavku.

Povezane firme i osobe čije poslove ne kontroliše  JeftineAviokarte

JeftineAviokarte usko saradjuju sa firmama koje joj pružaju usluge web trgovine.

Treće osobe koje pružaju usluge u sklopu JeftineAviokarte

U radu sa www.JeftineAviokarte.rs saradjujemo sa više saradnika  pravnih i fizičkih lica kako bismo izvršili odredjene poslove. Primeri mogu uključivati ispunjavanje porudžbina, izdavalje avio karata i hotelskog smeštaja, slanje e-maila,brisanje ponavljajućih informacija iz liste kupaca, analiza podataka, pružanje usluga marketinga. Takve treće osobe imaju (često limitirani) pristup informacijama kako bi mogli obavljati svoje funkcije, ali ih ne smeju koristiti za druge svrhe.

Zaštita JeftineAviokarte i drugih

JeftineAviokarte može pružiti informacije o korisniku kada je to propisano zakonom ili odredjeno odlukom nadležnog tela te kada je potrebno primeniti ove uslove korišćenja i/ili radi sigurnosti sajta www.JeftineAviokarte.rs i naših korisnika. Ovo može uključivati razmenu informacija s drugim firmama i organizacijama za zaštitu od prevare i smanjenja rizika. Naravno,ovo ne uključuje prodaju, iznajmljivanje ili otkrivanje ličnih podataka na bilo koji drugi način za svrhe komercijalne upotrebe i u svrhu povrede obaveza navedenih u ovim pravilima zaštite privatnosti.

Kakve su moje opcije izbora u pružanju informacija?

Vi uvek možete odabrati da ne pružite informacije, iako one mogu biti nužne za zaključenje kupovine ili za pristup do narednih funkcija  na sajtu www.JeftineAviokarte.rs

Uslovi korišćenja, napomene i revizije

Za uslove korišćenja  www.JeftineAviokarte.rs ili bilo koje firme koja radi u sklopu  JeftineAviokarte, merodavni su ovi uslovi korišćenja i pravila zaštite privatnosti. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme oko privatnosti  JeftineAviokarte, molimo Vas da nas kontaktirate sa detaljnim informacijama, kako bismo Vam mogli probati pomoći i razrešiti  nedoumice.